2 vnt LAIDO grandininių Pjūklų Grandines 18" 3/8" .058 64 ratai nuorodą Pusiau Dantis Pjūklų Grandines Tinka Benzininių Pjūklų CD73LP64L

€22.38

-24%

€29.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: grandinės pjūklą, 325 grandinės, grandinės pjūklą stihl, pjūklą dangčio 62, pjūklą vadovas 62, oro pajėgų grandinės, aum grandinės, raundas grandininių pjūklų grandinės, grandininių pjūklų pagaląsti, pjūklą metalo benzinas.

LAIDO PROFESIONALIŲ PJŪKLŲ GRANDINIŲ

Grandinės pikio : 3/8"

Grandinės Matuoklis : .058/1,5 mm ( apie grandines gabaritas kai countrys naudoti .058 kai countrys naudoti 1,5 mm , tai yra tas pats )

Grandines Ratai nuorodą: 64

Kostiumas Baras Dydis: 18"

Tinka : Bendrosios ( pagal vadovo varantys pasirinkti )

Reikia žinoti prieš perkant grandines :

Dėl grandinių, turi tiek daug tipo ,ir su pačiu juostos dydis turi skirtingų grandinių tipas , taigi, kai jūs perkate turėtų žino, grandinės pikio ir gabaritas ir ratai nuorodą .

Jei jums nėra labai aišku, apie savo grandines tipo ,pls susisiekti su manimi , mes jums rasti tinkamą grandines .

Pakuotė :

2* Pjūklų Grandinių

1. Klausimas: Kaip apie delievery laiko ?Atsakymas: gavę užsakymą , išsiųsime per 2 dienos . 2. Klausimas: Kaip apie grandines žaliavų ?Atsakymas: Mes garantuojame, kad žaliavos grandinių yra visi importuoti iš Vokietijos. 3. Klausimas: Kaip apie po pardavimo ?Atsakymas: Jei tai yra kokybės problema, mes turime visa grąžinamoji išmoka. 4. Klausimas: produkto sertifikavimas ?Atsakymas: Mes turime CE sertifikavimą ,ir mes turime taikyti UL sertifikatas. 5. Klausimas: Kaip apie pristatymo būdą ?Atsakymas: Paprastai, mes išsiųsti su AE_Standard ,eub ir Kinija paštu ail paštu .Mes pasirinkti greitas ir ekonomiškas pristatymo būdą . 6. Klausimas: grandines, tipo, jūs turite ?Atsakymas: Mes turime parduoti 1/4"p 3/8"p 3/8" .325" .404 grandines , mūsų parduotuvėje yra rūšių grandinės tipą . 7. Klausimas: Ką daryti, jei gauti neteisingas dydis grandines ?Atsakymas: Pls susisiekti su mumis .mes jums išspręsti , jei mes siunčiame jums negerai tipo grandines , mes bus atidėtas laivybos laikas ir siųsti jums naują grandines dar kartą, kol gausite, jei perkate klaidingą grandines sau , mes ne sau, bet atsakingas. 8. Klausimas: Kaip rasti tinkamą grandinės tipas ?Atsakymas: Jei nėra aišku, apie tai, grandinės tipą, galite naudoti .pls susisiekti su manimi ,žinau, teisė grandinės tipas turėtų gauti grandinės pikio ir gabaritas ir ratai nuorodą . 9. Klausimas: Žinau, grandinės tipo , bet neturite rasti grandinės nuorodą?Atsakymas: Pls susisiekti su mumis , mes atsiųsime jums teisę grandinės nuorodą , jei mes neturime šią nuorodą , mes jums nustatyti esančią nuorodą.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis ir mes jums ją išspręsti už jus. Mes stengiamės suteikti geriausias paslaugas geriausia kokybė, geriausia po pardavimo

PASTABA : Mes priimame alipay", vakarų sąjunga,TT ,Paypal ,visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Funkcija Pjovimo
Sertifikavimo CE, UL
Standartinius arba Nestandartinius STANDARTAS
Grandines ratai saitą 64L
Medžiaga Lydinys
Grandinės Pikio 3/8"
Grandinės matuoklis .058(1,5 mm)
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 18"-3/8"-.058-64L
Prekės Pavadinimas laido
Struktūra Dantų Grandinės

Panašūs produktai