1Pair Unisex Varlių Rūšies Silikono Kelnaitės Plaukimo Vertus Pelekai Lapai Palm Pirštas Plėvėtas Pirštinės Irklas Vandens Sporto Suaugusiems Vaikams

€0.35

-30%

€0.50

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: flipper, peilis pica, vaikai plaukimo pelekus, suknelė padavėja, strypas palapinė, sportinės pirštinės vaikų berniukų, moterų lapai, varlė gumos, nardymo vamzdelis, flipper undinė.

Savybės: 100% Nauja Grupė ir Aukštos Kokybės Greitis: Plaukti kaip varlė.Plaukti ir gaudyti bangų greičiau!Mokymas: Padidinti atsparumą ir tobulinti techniką.Puikiai tinka pradedantiesiems.Hydro su šlapia danga: Plaukimo plėvėtas suteikia visišką lankstumą savo rankas ir padidina paspaudę ant slidžių paviršių.Hidrodinaminis dizainas, kad būtų lengva naudoti.Suteikiant maksimalų efektyvumą vartotojui, kai plaukimo..Specifikacija: Lytis: unisex Medžiaga: silikonas Spalva: mėlyna, žalia, violetinė Dydis: apytiksl.S: ilgis: 15 cm, plotis: 4cm, išorės skersmuo: 21cm M: ilgis: 17cm, plotis-5,5 cm, išorinis skersmuo: 24cm L: ilgis: 19cm, plotis: 6.5 cm, išorinis skersmuo: 28cm Pakuotė: 1 Pora Rankas Irklus Pastaba: 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2. Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Savybės:

Geri minkšto silikono medžiagos.Papildomų elastingumą ir specialaus kirpimo, hidrodinaminės formos, daugkartinio naudojimo dizainas.L dydis, bendras plotis 19cm, tinka suaugęs žmogus.Plaukti kaip varlė.Plaukti ir gaudyti bangų greičiau.Padidinti atsparumą ir tobulinti techniką.Elastinga.Pagamintas iš silikono.Lengva naudoti ir laikyti.Šie plaukimo vertus, plėvėtas bus patenkinti poreikį plaukimo pradedantiesiems.

Naudoti Plaukimo Plėvėtas už: Konkurencingą plaukimas; Banglentės; Kūno, banglentės; nardymas; Vandens polo; Triatlonas mokymo; Atviro vandens plaukimas; Vandens reabilitacijos ir terapijos ir kt.

100% Brand new ir aukštos kokybės

Pagamintas iš silikono, Patogus, minkštas, elastingumą, seifas.

Dydis: S dydis yra vaikų, M dydis tinka labiausiai moterims, L dydis tinka daugumai vyrų (Prašome pasirinkti dydį)

Spalvos: Rožinė,Geltona,Mėlyna

Pakuotė:

1 Pora Vertus, Plėvėtas

Taikoma minios Suaugusieji, Vaikai
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto Kategorija Pelekai / pirštinės, Pelekai, Kita
Spalva Mėlyna, Žalia, violetinė
Medžiaga Kita, ekologiškas silikono
Amžius Suaugusiųjų
Modelio Numeris S, M, L
Prekės Pavadinimas shinetrip
dydis S, M, L

Panašūs produktai