11.4 V 3830mAh 3S Protingas Atsarginių Skrydžio LiPo Baterijos atsarginės Dalys DJI Mavic Pro Platinum FPV Quadcopter RC Drone NAUJAS

€42.43

-29%

€60.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: l baterijas, matuoklis lipo baterijos, rc sunkvežimių, quadcopt, baterija mavic pro, mg rc baterija, dji fpv akumuliatoriaus kabelis, baterija rc, 12v akumuliatorius ličio pack, ge li ion battery.

Savybės:

1.Realaus laiko: su naujausiomis technologijomis, tai pažangi baterija užtikrinti, kad skrydžio valdymo sistema gali iš karto gauti realaus laiko situacija baterijos, pvz., likusį skrydžio laiką, temperatūrą , skaičius, linijos, ir t. t. 2.Ilgo Skrydžio Metu: numatyta, 27 minučių nuo skrydžio laiko, kurios leidžia jums mėgautis skrydžio metu daugiau laiko. 3. Tinka: yra ypatinga DJI Mavic Pro/Platina. 4.Aukštos Kokybės: patvarus ir geri. 5.Led Lemputė: tiesiai pasakyti, likusi galia savo akumuliatoriaus, kai jūs esate apmokestinimo.

Aprašymas:

1.Tai 11.4 V 3830mAh lipo baterijos yra ypatinga DJI Mavic Pro/Platina. 2.Talpos 3830mAh, o įtampa 11.4 V, ji teikia 27 minučių nuo skrydžio laiko, kurios leidžia jums mėgautis skrydžio metu daugiau laiko. 3. Su naujausiomis technologijomis, tai pažangi baterija užtikrinti, kad skrydžio valdymo sistema gali iš karto gauti realaus laiko situacija baterijos, pvz., likusį skrydžio laiką, temperatūrą ir kt.

Paketas Apima:

1 x 3830mAh Baterija Mavic Pro

Produkto Savybės:

Lengva Prijungti ir ištraukti -- Naujos jungtys padaryti prijungti bateriją ir ištraukite super lengva.Nereikia traukti arba prijungti jokių laidų.

Integruotos Baterijos Lygio Tikrinimo:

-- 4 ryškus LED pastatytas į baterijos modulis rodomas baterijos lygis, gali būti vertinama ir kontroliuojama per arti plaukioja.

Saugiau ir Baterija ilgiau:

-- Daugumoje, jei baterija nukrito jis gali nustoti veikti.Kad DJI Protingas Skrydžio Baterijos rėmas apsaugo ląsteles, saugojimo, baterijų, saugus.Originalus Phantom jei baterija nėra atjungtas, tai bus nutekėjimo ir tapti nenaudotinas.Kad DJI Protingas Skrydžio Baterija taip pat turi žemos įtampos apsaugą.Trumpas apsaugos ir didelis einamosios apsauga yra visų integruotas į bateriją.Kai jis pasiekia tam tikrą ribą, jis taps pats išjungti.Mūsų tikslas yra, kad jums būtų visiškai patenkinti mūsų produktą (- us) ir paslaugos.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Visi produktai yra gero darbo sąlyga.Mes teikiame tinkamai ir kruopščiai pakuočių už kiekvieną prekę.Mes atidžiai ir tinkamai paketą, kiekvienas produktas, prieš vežimą.Mes norime užtikrinti savo pilną pasitenkinimą ir darysime viską, ką galime, kad įsitikinkite, kad kiekvienas sandoris bus sėkmingas.Susisiekite su mumis ir leiskite mums žinoti, jei turite kokių nors klausimų ar problemų

Lengva Įkrauti:

-- Visų pusiausvyros ir apsaugos grandinės yra integruota baterijos viduje, todėl įkrovimo taip paprasta, kaip prijungti, kad baterija su krovikliu.Baterijos indikatoriaus lemputės leis jums atnaujinti nemokamai pažangą.

Apie Siuntos

1. Paprastai, Mes išsiųsti elementai per 1 darbo dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Jei tai yra skatinimas dieną, mes išsiųsti krovinių per 2-3days. 2. Paprastai, kai mes išsiųsti, express sistemos trunka 1-3 darbo dienas atnaujinti internetu. 3. Paprastai, nemokamas pristatymas sklypas gali būti pristatyta per 3 savaites.Jei jums nereikia gauti savo sklypo laiku, prašome pranešti mums, mes jums sekti sklypas.

Rinkinys Tipas Baterijų Tik
Nominalus Galingumas 3830mah
Tipas Li-Ion
Suderinamos Prekės Už dji mavic pro
Suderinama Drone Prekės DJI
Sertifikavimo Nėra
Modelio Numeris dji mavic pro
Baterijos Tipas 3S Li-Polimero
Akumuliatoriaus Įtampa 11.4 V
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas GiFi Galia
Garantija 1 Metai

Panašūs produktai