Iškirpti Aukso Metalo Vintage Stiliaus Mini Širdies Šaukštai Kavos, Užkandžių, Vaisių Desertas Stalo, Virtuvės Įrankis Valentino Diena Dovana

€0.46

-25%

€0.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: maišytuvas aukso virtuvė, miniatura virtuvės reikmenys, kavos maišykle, Šaukštas, Kavos šaukštas, šakutės aukso, aerobar dviratį, uf derliaus, šaukštas arbatos, širdies formos šaukštelis.

Prekės Informacija

Ypatybė: - Mažas apvalus šaukštas galvos, sklandžiai ir nepakenks taurė, tinka maišant. - Pagamintas iš nerūdijančio plieno, medžiagos storio ir ne lengva sugadinti. - One-piece dizainas, be tarpų, nėra purvo ir purvo, lengvai valomas. - Širdies formos bowknot dizainas, mergina yra pilnas širdies, bowknot turi būti naudojamas kaip kabinti pusėje.Produkto pavadinimas: nerūdijančio plieno šaukštas Medžiaga: Nerūdijantis plienas Spalva: sidabro, aukso, rose gold" Dydis: Ilgis: 14cm/5.51 colių Plotis: 1,2 cm/būti 0,47 colio Paketą įeina: 1*Nerūdijančio plieno šaukštas Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.Dėkojame už jūsų supratimą. 2.Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas.Dėkojame už jūsų supratimą.

Modelio Numeris A1V32
Type3 Ilga Rankena Šaukštas
Tipas 4 Virtuvės baro reikmenys
Kilmės KN(Kilmės)
type1 Maišymo Šaukštas
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
tipas 2 Kavos Gėrimo Įrankiai

Panašūs produktai