4/8Pcs Atspindintis Saugos Lipni Lipdukai Dviračiai, Dviračių, Dviračiais Lipdukai, Dekoras, dviračių priedai perspėjimas lipdukai

€0.40

-45%

€0.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dviračių priedų, bicycl lipdukas, mtb ratlankio lipdukas, ktm šakės lipdukai, dviračių decal, Reflektorius, dviračių priedai bendrieji, nagų lipduką exo, dviračių pavadinimas lipdukas, moto nuoma lipdukai.

Aprašymas:

Didelis ryškumas: Tai naujai sukurta jojimo atspindintis lipdukas, kuris yra labai ryškus ir gali atspindėti stiprią šviesą su šiek tiek šviesos.

Šviesos svoris: svoris šis modelis yra labai lengvas, viena yra tik 1g, kurie neturi įtakos jojimo greitis ne visi ir nedidina jojimo varža ne visi.

Nereikia baterijų: Šis modelis atspindi ryškumas tik specialias medžiagas, be paramos iš baterijų ir kitų energijos, ir yra labai draugiškas aplinkai.

Aplinkos apsauga: medžiaga yra santykinai mažiau, ir ekologiškiau nei atspindinčios medžiagos tos pačios serijos.Tai trikampis juostele su daug dizaino, kuris gali padaryti priekiniai ir galiniai transporto priemonės ir žmonės pastebi, kad didžiausia apimtimi.

Įdomu: Šis projektas yra labai gražus, atrodo gražus, ir gali būti naudojamas kaip papuošalas.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: atspindinčios juostelės dviračių ir elektrinių transporto priemonių

Medžiaga: ABS

Gaminio matmenys: apie 5.9x2.3cm

Spalva: balta

Pakuotė:

4* šviesą atspindintys lipdukai ar 8* šviesą atspindintys lipdukai

Tipas šviesą atspindintys lipdukai
dydis 5.85x2.25cm
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga ABS
Parama Dropshipping

Panašūs produktai