2vnt Medinė Troba Langą Pakopų Lovelio Apdaila Pledas Kaimiškas Troba Dekoro Katedra Arkos Langą, Lentynos, Nuotraukų Prop

€2.83

-34%

€4.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3 lygio desertas stendas, 3 pakopa dėklas, 3 pakopa vaisių stendas, dantų plastiko dėklas, dekoro dėklas, dėklas mediniai, fono nuotrauka langą, fonas langą, lentynos, mediniai padėklai, vienas mediniai padėklai.

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } Kaimiškas Troba Pakopų Lovelio Apdaila -- Juoda ir balta pagrindinės spalvos minimalistinio kaimiškas stilius alsuoja kaimiškas šiltą atmosferą, taip pat puikiai tinka pavasario ir vasaros papuošalai. ( ***Skelbimas: lentynos ant nuotraukos nėra įtrauktas.)

Pagamintas iš tvirtos medžiagos, medienos ir dizaino katedra arkinių langų formos su spalvų schemą, baltos ir juodos spalvos atneš jums šviežią ir patogiai sezoninio atmosferą savo kasdieniame namas gyvenimą.

Puikiai tinka dekoravimo jūsų pakopų padėklai, lentynos, dekoras, sodybos langą, kavos barai, virtuvės, stalai cape, skaitiklis, palangės, namo prieangis puošimas ir t.t.

Ne Tik Dekoro -- Ne tik dekoro, bet taip pat gali pasirūpinti poromis su gėlių, žalumynų, medienos granulių girliandą Naujųjų Metų, Valentino Dienos, Velykų dovana jūsų šeimos nariams, draugas, vyras, žmona, draugų, draugių ir pan.Su medinių pakopų dėklas ženklas, palieka nepamirštamą įspūdį jūsų svečiai.

Spalva:Juoda & Balta

Medžiaga:Mediena

Pakuotės Turinys:

1 * baltos spalvos rėmas

1 * juodas rėmelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai