100vnt Juostelės Lankai Gėlės Rankų darbo Plaukų Lankai Reikmenys, Medžiagos Mažų Šviežių Modelius Amatų Puošyba, Dovanų Puošimas (Juoda)

€1.69

-49%

€3.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: amatų medžiagų dokumentus, Grosgrain Kaspinu, rožinė palaidinė juostelės, buffalo pagalvė, žakardinės juostos, didelis raudonas kaspinas, įrašo gėlių, plaukų dažymas produktas, austos juostelės, juoda plaukų juostelės.

Aprašymas

Jūs ieškote žavinga plaukų aksesuarų jūsų vaikai ?Pasirinkite šią plaukų lankai jūsų!Pagamintas aukščiausios kokybės medžiagos, patvarus ir ilgalaikis naudojimas, sukurta bowknot, šių plaukų lankai yra tiek praktinių ir patrauklus.Gražus pasirinkimas, siekiant suteikti savo vaikams arba draugams, kaip specialios dovanos maskuotis šalis arba etapo rezultatų ar kasdieniam naudojimui.

Savybės

- Spalva: Juoda.

- Medžiaga: Juosta.

- Dydis: Apytiksl. 2.2 x 2 x 0,1 cm.

- Pagaminti aukščiausios kokybės medžiagos, patvarus ir ilgalaikis naudojimas.

- Tai rankų darbo lankai yra puiki dovana bet kokia proga!Gimtadieniai, Baby Shower, Kūdikių Dovanos, Kalėdos ir dar daugiau.

- Mutiple naudojimas: puikiai tinka jūsų atostogų amatų,vestuves, dovanos, siuvimo, scrapbooking, plaukų lankai, diržai tonų , naudoti savo vaizduotę.

Šiltas Patarimas

Gerbiami pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitorių šviesumas, rankinis matavimas ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp photoes ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

100 x Juostelės Lankai

4 funkcija Plaukų Lankai
2 funkcija Rankų Darbo Plaukų Lankai
Stilius Vieno Veido
Funkcija 5 lankai priedai
Medžiaga 100% Poliesteris
3 funkcija lankas papuošalai
Modelio Numeris juostelės laivapriekio
Technics Žakardo
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas Taip
Tipas Didmeninės No
Plotis Other
Audinio Tipas Poliesteris
Funkcija 1 juostelės lankai
Modelis Vientisos Spalvos

Panašūs produktai