12mm Mini Šalto Oro Įsiurbimo Filtras Turbo Ventiliacijos Karterio Automobilių Alsuoklio Vožtuvo Dangčio Oro Filtro Naujinimo Priedai

€1.53

-32%

€2.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kroviklis turbo, pocket bike pull starteris, nisi filtrai turėtojas, anglies pluošto durų rankena, filtrai telefono, motoroleris oro filtras, airb ventiliacijos filtrai, gti automobilio oro filtro, turbo boost, castrol vėliava.

Savybės:

1. Medžiaga: atnaujinimo priedai yra daugiausia pagaminti iš aliuminio lydinio, su gražiu spalvų, paviršiaus, kuris yra labai kietas.

2. Aukšto tikslumo: Ji turi tiksliojo mašininio apdirbimo, vidutinis svoris, atsparumas korozijai bei aukštas mechaninis stiprumas.

3. Atnaujinti priedai: Atnaujinti priedai tinka priežiūra ir atnaujinimas, stiprus ištvermė ir gera anti-rudenį rezultatus.Jis yra plaunamas ir truks visą savo variklio.

4. Pagerinti veiklos rezultatus: filtras bus pagerinti bendrą oro filtravimo, arklių galios, sukimo momento ir dujų kilometražo per vertybinių popierių filtrai.

5. Padidinti oro transportas: bauda akių padidina sumą, oro transportas, ištiesina transporto ir nustoja čiulpti karšto oro nuo aukštos temperatūros variklio skyriuje.

Aprašymas:

Šis oro filtras yra tiksliai apdirbtais su stabiliomis charakteristikomis ir aukštą patikimumą, kuris yra tiesioginis pakaitalas su tais, kurie naudoti afterrmarket įsiurbimo abroad.

Techniniai duomenys:

Apačioje skersmuo: 12mm

Medžiaga: Metalas

Naudojimas: Atnaujinti priedai

Pakuotė:

1 komplektas * Oro Filtras

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Apačioje skersmuo 12mm
Prašymas Atnaujinti priedai
Paskirties transporto priemonės Oro Filtras
Elemento Plotis 51mm
Elemento Aukštis 57mm
Prekės Svoris 41g
Elemento Ilgio 51mm
Specialios Funkcijos Oro Filtras
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas Metalo

Panašūs produktai