1/12 Lėlių Miniatiūrinės Virtuvės Sienos Montuojamos Lentynos Spintoje Rack Pakaba Kablys Lėlių Virtuvės Puošmena, Priedai

€1.93

-35%

€2.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: elf ant lentynos, kūdikių audiniai rūbams, grindų pakaba, koranas medinės lentynos, maisto žaislas, lėlių stovo, medinės sienos shelv, lėlių namelio baldai, virtuvės, lėlių maisto, medinis stendas lentynos.

1/12 Lėlių Miniatiūrinės Virtuvės Sienos Montuojamos Lentynos Spintoje Rack Pakaba Kablys Lėlių Virtuvės Puošmena, Priedai

Aprašymas:

Tai miniatiūriniai sienos stovas yra gyvai suprojektuoti su kabliukais, atrodo labai mielas.Kiekviena maža mergaitė turi didelį susidomėjimą žaisti su lėlių nameliai.Ir ši siena stovo gali padaryti lėlių atrodo labai patrauklus ir stilingas.Taigi, pažvelkite į šį puikus sieninis stovas jūsų mažai angelai.

Aprašymas:

Tikrai mielas miniatiūriniai sienos stovas su kabliukais

Trys skyriai straipsnių pateikimas ir penkių kabliai daiktų kabo, labai ryškus dizainas

Puikus aksesuaras jūsų lėlių virtuvės puošmena

Prašome naudoti mėlynos tack / klijai / dvipusės adhensive juosta fix stovo

Tinka 1:12 masto lėlių namelis

Dydis (L x W x H): Approx. 82*26*41mm

Medžiaga: Beržas

Spalva: Balta

Pastaba: UŽDUSIMO PAVOJUS -- Smulkių dalių.Ne vaikams.

Komplektą Sudaro:

1 x miniatiūriniai Lėlių sienos stovas

--------------------------------------------------------------------------------

Apie mus

Mūsų įmonė yra profesionalus tarpvalstybinės e. prekybos bendrovė, turinti profesionalių darbuotojų, profesionalių produktų ir prekinių ženklų.

Mes daugiausia padaryti, produktas, didmeninė ir mažmeninė prekyba.

pristatymas

Jei galite pateikti užsakymą,prašome pasirinkti pristatymo būdą .Jei norite laivas per Express ,prašome apmokėti už papildomą pristatymo mokestį.Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jums mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

Mes grąžinsime nėra laivybos mokestis atsisakė siuntas.

Grąžinti

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime, jeigu jūs grąžinti prekes per 20 dienų nuo sąskaitos gavimo punktas dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Mediena

Panašūs produktai