1pcs animacinių filmų geltona silikono ančiukas formos dviračių bell už xiaomi M365 Rankenos Antis Žibintas Reikmenys Naujas

€2.98

-19%

€3.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 12v alarm siren, antis šalmas, gn žibintų šviesos, ragų dviračių ragų, rankena dviračio dogma, garsiai dviračių ragų, xiaomi m365 posūkių žibintai, m365, focom, antis rankenos.

Kulka Taškų:

1、12 liumenų geltona šviesa, 45 decibelų garso.Išspausti antis, tai gali padaryti garso, visada yra ir mirksi 2 rūšių apšvietimo režimai.

2、Gražus šalmas apdaila.Featuring sraigto dizainas, nuimamas apačioje, keičiamų mygtuką baterija.

3、Tampus silikoniniai dirželiai lengvai montuojama, "PASIDARYK pats" stiliaus, gali būti naudojamas dviračiai ir elektriniai motociklai, šalmai ir vaikų dviračius.

4、Jis tinka įvairių funkcijų įvairių kartų, gali būti naudojamas ant dviračių dekoratyvinis efektas, arba kaip " office atsipalaidavimo išskleidimo žaislai.

5、Saugus ir tvirtas, mažas ir mielas, lengva nešiotis, lengva laikyti savo kišenėje ir maišelį, tai yra gera dovana draugams ir vaikams.

Savybės:

12 liumenų geltona šviesa, 45 decibelų garso.Išspausti antis, tai gali padaryti garso, visada yra ir mirksi 2 rūšių apšvietimo režimai.

Gražus šalmas apdaila.Featuring sraigto dizainas, nuimamas apačioje, keičiamų mygtuką baterija.

Tampus silikoniniai dirželiai lengvai montuojama, "PASIDARYK pats" stiliaus, gali būti naudojamas dviračiai ir elektriniai motociklai, šalmai ir vaikų dviračius.

Jis tinka įvairių funkcijų įvairių kartų, gali būti naudojamas ant dviračių dekoratyvinis efektas, arba kaip " office atsipalaidavimo išskleidimo žaislai.

Saugus ir tvirtas, mažas ir mielas, lengva nešiotis, lengva laikyti savo kišenėje ir maišelį, tai yra gera dovana draugams ir vaikams.

Aprašymas:

Pavadinimas: Bell įspėjamoji lemputė

Medžiaga: plastikas / guma, gumos

Dydis apie: 5CM pločio, 10CM, didelis

Baterijos: 2 x 2032 mygtuką baterijos

Šviesos: geltona

Režimas: nuolatinis / mirksintis.

Savybės: gali būti naudojamas kaip įspėjamieji žibintai, taip pat gali būti naudojamas kaip garsiakalbiai

Tinka rankenos perimetras: 7-13CM, tinka daugeliui rankenos.

Naudojimas: vaikiški dviračiai, vežimėliais, kalnų dviračiai, dviračiai, šalmai, kt.Taip pat gali būti naudojami namų puošybai.

Pakavimo sąrašas:

1* maža geltona antis

1* šalmas

1* sraigto

2* baterijos

Modelio Numeris Geltona Antis Formos Ragas
Tipas Įprasta Bell
Sertifikavimo BMK
Medžiaga Plastikas / Guma, Guma
dydis 5CM wide, 10CM high

Panašūs produktai