YAJIAO Elektros Pieno Putų Usb Įkrovimo Rankinį Maišytuvą 3-Pavarų LCD Ekranas Maišytuvas Kavos,Kiaušinių, Pieno Latte, Cappuccino

€13.25

-40%

€22.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kenwood maišytuvas šlifuoklis maišiklis, tešlą spragilas, kavos šluotelė, mixr, pyragas maišytuvas, kitchenaid makaronai, kiaušinių spragilas, virtuvės žirklių, pieno maišytuvas, cemento maišytuvas.

✧LCD PIENO PUTŲ:

USB įkrovimo mini blender yra modernizuotos, kad LCD ekranas, kuriame rodoma mažas greitis, vidutinis greitis, didelis greitis ir baterijų talpa, realaus laiko atvaizdavimas, kontrolės likusios galios bet kuriuo metu, dvigubo maišymo galvutės, nemokamai perjungimo, patenkinti įvairių kepti sąlygomis, nėra reikalo nerimauti, jei imti, tai yra neįmanoma, negali tradicinių modelių.

✧3-GREITIS REGULIUOJAMAS MAIŠYMO GREITIS:

Šis elektrinis pieno putų lemia aukšto efektyvumo variklis ir sukasi ne 6000/10000/13000 APS. / min.Jis gali gaminti kreminės putos tik 15 iki 20 sekundžių, be jokio uždelsimo.Galingas variklis atneša jums švelnaus skonio patirtį.Tai puiki dovana jūsų draugams ir šeimos nariams.Mūsų pieno putų nešiojamą atneš malonių produkto patirties, kad kavos mėgėjai kiekvieną kartą.

✧UNIKALUS USB ĮKROVIMO DIZAINAS IR ILGALAIKIS :

Skirtingai nuo kitų AA baterijomis, pieno putų rinkoje, mūsų naują versiją pieno putų nereikia pakeisti baterijas dažnai.Šis galingas pieno, mes rekomenduojame naudoti USB įkrovimą, dizainas.

✧DIDESNIO EFEKTYVUMO DVIGUBĄ ŽIEDĄ ŠLUOTELĖ VADOVAS:

Mini šluotelė yra įrengta su 2 skirtingi nerūdijančio plieno kiaušinių mušimas vadovai.Greitai gali paversti savo pieno arba grietinėlės į sklandžiai putos per trumpą laiką.Jie gali būti naudojami kaip putos, montažinės, kad turtingas putų sluoksniai, tokių kaip kava, pienas, matti, grietinėlė, latte ir kapučino, taip pat gali būti naudojamas kaip elektros šluotelė, kad pyragai apmėtymu kiaušinius į storio sluoksniai.

✧PATOGU, PRAKTIŠKA IR ŠVARUS:

Šis rankinį maišytuvą yra šviesos svorio, lengva nešioti, paprasta vienu mygtuko paspaudimu pereiti ir galingas variklis, ji gamina labai mažai triukšmo ir yra minkšta liesti,rankinį pieno putų, yra labai patogu ir praktiška.Be to, putų yra patvarus ir lengva valyti.

Profesionalūs kavos pieno putų & Kiaušinių:

su 16 šablonus, kad visi jūsų mėgstamiausia kava, keto, frappe, latte, cappuccino ir karšto šokolado gėrimai.Taip pat puikiai veikia norint gauti sklandžiai tešlą ir purus plakta grietinėle.Patvarus, galingas ir su naujais lengviau priemonė areštas, kad trunka ilgiau nei kiti, todėl tai turi turėti bet kurioje virtuvėje ar kavos srityje.

Naudojimo Patarimai:

1. Įdėti rankiniai maišytuvai elektros indą gėrimų. 1/3 pradėjo putų. 2. Paspauskite ir laikykite nuspaudę įjungimo/IŠJUNGIMO jungiklis, rankų programą pradės veikti ir gaminti putų. 3. Po pieno puta pradeda formą, prašome švelniai pakelkite įrenginį taip, kad jis visada putos sluoksnis. 4. Kai pienas yra putotas pakankamai, atleiskite jungiklį į stop elektrinį rankinį maišytuvą. 5. Prašome prisiminti, kad pašalinti pirštais nuo ON/OFF jungiklis, prieš pradėdami vartoti maišant lazdele iš pieno vengti purkšti visur.

✧KOKYBĖS PASLAUGAS:

Mes mylime ir didžiuojamės mūsų kavos maišytuvais mes suteikiame neribotą garantiją už tai.Esame įsitikinę, kad šis putų delniniai ir toliau bus naudojami.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis ir mes patenkinti jus.Aukštos kokybės klientų aptarnavimą, suteikia jums jokių rūpesčių, mes visada čia, kad jums padėti!

Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Spragilas Išmetiklis Mygtuką
Įtampa (V) 6V
Prekės Pavadinimas YAJIAO
Būsto Plastikiniai
Numeris Greičio Nustatymai 3
Galia (W) 5w
Priedai Butas Spragilas, Vielos Plakti
Struktūra Rankiniai
Sertifikavimo CE, ROHS

Panašūs produktai