Egipto Medvilnės Vonia Rankšluostį Suaugusiųjų Tirštėti Dušas, Rankšluostis Wrap Spalvotų Prabangus Vonios kambarys Veido Rankšluosčiai Absorbentas Minkštas

€3.74

-29%

€5.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rankšluostį šilčiau, egipto medvilnės towell, rankšluosčiu turkijos, m egipto medvilnės rankšluosčiai, luxary vonia rankšluostį, kablys rankšluostį, baras rankšluostį, vonios rankšluostį vyrams, nustatyti rankšluostį, ryšiai rankšluosčiai vonios kambarys.

Pastabos

Siekiant geriausių rezultatų, prašome plauti atskirai prieš pirmąjį naudojimą.Skalbimo mašinų, žemos temperatūros džiovinimas, patvarus.

Jei siekiant toliau USD5,mes atsiųsime Kinija Po Eilinio.

100% Medvilnės

Šie paketai yra pagaminti iš natūralių medžiagų ir nėra kenksmingų cheminių medžiagų ir sintetinių medžiagų, siekiant užtikrinti saugumą jums ir jūsų šeimai.

Super minkšta, prabangi ir storas, ir labai absorbentas, todėl jie yra labai šviesiai odai, sausai greitai ir yra nepaprastai patogus!

Aukštos kokybės medvilnės ir tvirtas dvigubo susiuvami hem kad jis patvarus.Pasirinkti šie rankšluosčiai ir atsisveikinti iki kitų rankšluosčiai, kad prarado temas/siūlių, korp ir susitraukimas, ir nebus fall out vos po kelių plovimų.

Absorbcija 11s-15s
Technics Šukuotos Medvilnės
Funkcija Quick-Dry, Mašina Galima Skalbti
Tipas Vonios Rankšluostis
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Sustorėti
Medžiaga 100% Medvilnės
Modelio Tipas Kietas
Modelis Paprastas Dažyti
Rinkinys Tipas No
Formos Rectangle
Vienkartiniai No

Panašūs produktai