Naujausias Helovinas Kačių Antkaklis su Varpeliu Bowknot Šuniukas, Kačiukas, Karoliai Reguliuojamas Saugos Sagtis Čihuahua peteliškę Augintiniai Prekes

€1.23

-45%

€2.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juoda katė plakatas, diržas šuo, bby peteliškę, kačių žaislas, pet helovinas šunų antkaklis, katė žaislas, kačių reikmenys scool, ryšiai augintiniai, šuo kaklaraištis, durų gato.

★ATSISKYRUSIŲ - Su saugos Atsiskyrusių Sagtis, lengva priimti ir išjungti.

★MEDŽIAGA - Pagamintas iš patvaraus nailono, jos yra pralaidžios orui, todėl jūsų augintinis patogiai ir saugiai.

★REGULIUOJAMAS - Nuo 10-11.8 colių (28-30 cm), 3/8 colių plotis(1cm), tinka daugumai dydžių kačių ir kai kurie maži gyvūnai, tokie, kaip triušiai

★DIZAINO-Tai Katė Formos Apykaklė su Varpas turi varpas, kuris yra aiškus ir ne staigiai, todėl galite greitai katė ir padaryti jūsų katė labai graži.

★KOKYBĖS UŽTIKRINIMO--Nuimamas Katė Bell Apykaklės yra geriausia dovana jūsų augintiniui.Jei jaučiate kokį nors nepasitenkinimą mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis ir mes suteiksime jums geriausias paslaugas.

Patarimai:

Dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumą , kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir tikrąjį daiktą.

Medžiaga Poliesteris
Tipas katės
Apdaila Bowknot
Yra Protingas Prietaisas No
Funkcija varpai, atsiskyrusio, Kamšalu, Asmeniniams poreikiams, Greito Atjungimo
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai