Grotelės Grandiklis Priemonė Nerūdijančio Plieno GRILIS Grilis Šepečių Šerių Nemokamai Švaresnis Butelio Atidarytuvas Aksesuarai Dovanos Vyrams GRILIS Grilis Švarus

€1.63

-28%

€2.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nerūdijančio plieno grilis grilis sulankstomas, Nerūdijančio Plieno GRILIS Grilis, grilis šepetys valyti, Grotelės Teptuku ir Grandiklis, nerūdijančio plieno grilis elektrinis grilis, šepetys su grandiklis, grotelės šepetys su grandiklis, nerūdijančio plieno grilis grilis grandiklis, nerūdijančio plieno grilis grilis degiklis, grilis grotelės.

Kulka Taškų: 1、Universalios Grotelės Grandiklis Valymo Priemonė: Apvalūs arba V formos grotelių, rūkyti ar orkaitės grotelės su keliais specialius griovelius, kad galima nukrapštyti, tinka beveik visų rūšių grotelės arba kamščiatraukis.

2、Saugiau Nei Vieliniai Šepečiai: GRILIS Grilis Teptuku gali prarasti savo šerių, bet mūsų šeriai-nemokamai valikliai gali panaikinti šį saugumo pavojaus ir lengvai švaraus šalto groteles, suteikia jums visišką ramybę.

3、Aukštos kokybės Medžiaga: Pagaminti iš aukštos kokybės metalo, plauti indaplovėje, lengva valyti ir nebus rūdžių, saugus ir patvarus.

4、patogu Laikyti ir Nešiotis: kompaktiškas dydis leidžia laikyti šią grilis grandiklis bet kur, todėl, kad jis gali būti naudojamas bet kuriuo metu be pradėjimo vietos.

5、Naudingos Dovanos: produkto sudėtyje yra metalo striukas*1, plastikiniai šepečiai*1, seifai, naudinga dovana tinka suaugusiųjų virėjai, ir barbekiu valymo priemonė, kuri visiems patinka.

Savybės:

1. Universalios Grotelės Grandiklis Valymo Priemonė: Apvalūs arba V formos grotelių, rūkyti ar orkaitės grotelės su keliais specialius griovelius, kad galima nukrapštyti, tinka beveik visų rūšių grotelės arba kamščiatraukis.

2. Saugiau Nei Vieliniai Šepečiai: GRILIS Grilis Teptuku gali prarasti savo šerių, bet mūsų šeriai-nemokamai valikliai gali panaikinti šį saugumo pavojaus ir lengvai švaraus šalto groteles, suteikia jums visišką ramybę.

3. Aukštos kokybės Medžiaga: Pagaminti iš aukštos kokybės metalo, plauti indaplovėje, lengva valyti ir nebus rūdžių, saugus ir patvarus.

4. Patogu Laikyti ir Nešiotis: kompaktiškas dydis leidžia laikyti šią grilis grandiklis bet kur, todėl, kad jis gali būti naudojamas bet kuriuo metu be pradėjimo vietos.

5. Naudingos Dovanos: produkto sudėtyje yra metalo striukas*1, plastikiniai šepečiai*1, seifai, naudinga dovana tinka suaugusiųjų virėjai, ir barbekiu valymo priemonė, kuri visiems patinka.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Nerūdijančio Plieno Grilis Valymas Grandiklis

Medžiagos: cinko lydinys

Dydis: apie 6.6 cm*5.8 cm*0.3 cm/2.60*2.28*0.12 colių

Svoris: apie 30g

Pakavimo Sąrašas:

Metalo Grandiklis*1

Teptukas*1

Kilmės KN(Kilmės)
Priedų Tipas Kita
Funkcija Grotelės Grandiklis Įrankis
Naudoti Virimo/Kepimo/Grilis
Didmeninė Taip
Modelio Numeris Grilis mentele įrankis
Medžiaga Metalo
Tipas Metalo Grandiklis

Panašūs produktai