Žuvų Bakas Apželdinimas Dekoratyviniai Rockery Modeliavimas Dervos Apdailos Žuvų Bakas Dekoratyviniai Aksesuarai Dropshipping

€7.98

-52%

€16.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xs max screen protector frlx.

Žuvų Bakas Apželdinimas Dekoratyviniai Rockery Modeliavimas Dervos Apdailos Žuvų Bakas Dekoratyviniai Aksesuarai Dropshipping

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Pagamintas iš dervos medžiaga yra saugi ir patikima, ir gali būti naudojamas žuvų bakas ir kaip namų dekoracija.Priemonės 18x7x13cm.

2. Kietas ornamentu savo žuvų bakas, prideda gamtos išvaizdą ir į savo akvariumą.

3. Padidinti jūsų žuvų buveinių su žuvų bako apdaila, kuri yra realus jausmas su rockery, daro savo akvariumą gyvai.

4. Prefektas už driežai, vėžliai, vorus, gyvates, tarakonus, varlės, žuvys ir kiti smulkūs gyvūnai.Galima saugiai naudoti savo žuvų bakas.

5. Unikalus ir gražus išvaizdą, padės jums sukurti nuostabų žuvų bakas kraštovaizdį.Dizaino akvariumas rockery leidžia žvejoti, žaisti laisvai.

Komplektą Sudaro:

1 x Dekoratyvinių Rockery

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Aihogard
Modelio Numeris Žuvų Bakas Dekoratyviniai Aksesuarai

Panašūs produktai