24pcs Silikono Kėdės Koją, Kepurės Kojų Pagalvėlės, Baldų Lentelė Apima Medienos Grindų Apsaugos Urniture Kojų Anti-Scratch Apsaugos Padas

€6.12

-56%

€14.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kėdė offic, baras, kėdės, taburetės, tabl, kėdės koją, silikoninis spaudas kojų, kaukė madera, kėdės koją raštas, miegamasis furnitur, kojos sofa, kėdė japonijos grindų.

[Stilius 1]

Specifikacija:

Medžiaga: netoksiškas silicio + veltinis

Forma: kvadratas

Dydis: 1.57 * 1.57 * 1.38 colių / 4 * 4 * 3.5 cm

Tinka kėdės kojų ilgis: 1.37-1.57 colių (Dėl vadovo matavimo, bus klaida 1-3 cm.)

Ypatybė:

1.Silikono kėdės koją raštas tinka baldų kojos 1.37-1.57 cm.Prašome įvertinti savo kėdės koją, dydį, prieš perkant.

2.Atnaujintas dizainas su veltinio padas-pridėti veltinis padas apačioje kėdės koją padengti.Jis gali sumažinti pernelyg didelį trinties ir padaryti kėdė skaidrių tyliai ir sklandžiai ant grindų (plytelių, kietmedžio, laminatas ir vinilo grindų), nepaliekant žymių.

3.Netoksiškos medžiagos-kėdės kojos gynėjas kietmedžio grindys yra pagamintas iš elastingas silikoninis ir patvarus veltinio, kurios yra 100% netoksiškas ir saugus vaikams ir augintiniams.Kelią kėdės kojos iš gauti šlapias ir pelėsiai.

4.Plačiai naudojamas kvadratinių baldų kojos-tinka daugeliui baldai, stalai ir kėdės, tokių kaip restoranas kėdės, baro kėdės, terasa, kėdės, virtuvės kėdės, valgomojo stalai, spintos.

5.Paprasta ir patogu-grindys gynėjo kėdę yra paprasta įdiegti ir gali būti ištempti, kad tilptų į formą ir dauguma baldų kojų.Plaunamas, daugkartinio naudojimo ir lengvai uždedamas ant kėdės kojos.

6.Pagamintas iš aukštos kokybės silikono medžiagos, netoksiškas ir patvarus.Jūs vargu ar pastebėsite, kad jie turi skaidriai dizainas.Kamšalu manė, pamušalas leidžia savo kėdės, skaidrių sklandžiai ant grindų be braižymo/triukšmo.Minkštas silikoninis dangtelis gali turėti baldų kojų tvirtai ir užtikrintai be nukristi.Tinka daugumai baldai aikštėje baldų kojos.

Paketą, Įskaitant:

24* apsauginės movos

[Stilius 2]

Specifikacija:

Spalva: skaidrus

Medžiaga: silikonas

Vieno dydis: dugno skersmuo: 3,5 cm aukštis: 3cm

Ypatybė:

1.Intymi dizaino-permatomas dizainas gali būti gerai integruota į jūsų baldai, beveik be dėmesio.Minkšta medžiaga, dizainas tinka apvalios ir kvadratinės kėdžių kojų.

2.Veltinio padas apačioje leidžia kėdė skaidrių tyliai ir sklandžiai ant grindų (plytelių, kietmedžio, laminatas ir vinilo grindų), nepaliekant žymių.

3.Tinka baldų kojos įvairių formų, minkštos medžiagos, tinka baldų kojos apvalių, kvadratinių ir kitų formų.Pavyzdžiui, restoranas kėdės, baro kėdės, terasa, kėdės, virtuvės kėdės, metalinės bistro, kėdės ir kt.

4.Paprasta naudotis, nėra lengva nukristi-minkštas silikoninis dangtelis yra lengva įdėti be klijuoti, lengva wrap ir nėra lengva nukristi.

5.Lengva nešioti.

Paketą, Įskaitant:

24pcs Silikono Kėdės Koją Dangtis

Medžiaga Kita
Naudoti Kėdė
dydis 10 cm
Modelio Numeris 10000873901
Tipas Baldų Kojos
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai