Trumpų Plaukų Afro Keistą Garbanotas Perukas Su Kirpčiukais Prarasti Sintetinių Cosplay Purus Natūralūs Perukai Už juodaodžių Moterų Tamsiai Ruda 10"GEMBON

€15.69

-48%

€30.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: brazilijos vandens banga perukas, galvos peruką, 101 dalmatijos, perukas, 613 garbanotas nėriniai perukas, kiki garbanotas perukas, undinė maudymosi kostiumėliai, kawaii perukas, didelis pintas perukai, tiesiai keistą perukas.

Perukas Informacija :

Vasara čia, jums reikia atvėsti peruką.Tai yra jūsų geriausias pasirinkimas.

Šis perukas yra mažas, ir plaukai yra ne tiek storas, kiek tikėtasi.Labiausiai tinka vasarą nešioti.Ji ne tik leidžia jums labiausiai akinantys star minioje, bet taip pat apsaugo jus nuo saulės, tam tikru mastu.

Perukas pagamintas iš 100% dirbtinio pluošto, bet jums nereikia jaudintis.Ji neturi nemalonaus kvapo ir yra labai lengva prižiūrėti kasdien.Gavęs paketą, galite purtyti jį aukštyn ir žemyn su tam tikra jėga, kad parodyti jo grožį.Ir šis perukas turi daug spalvų, jei turite kitų spalvų reikia, jūs galite susisiekti su manimi, patikėkite, po to, kai jūs perkate produktą iš manęs, man bus jūsų ilgalaikis perukas tiekėjas.

Šiltas Patarimai ^_^:

1. Jis gali jums reikia purtyti perukas, kai jūs jį iš pakuotės, nes supakuoti ir pristatymo, tada jis yra pilnas

2. Jei jums nepatinka afro perukas ir turi ją grąžinti, prašome laikyti jį į pradinę būseną (nr. apdaila, jokio stiliaus, jokio purumo), kuris yra pagarba jums ir kitiems klientams.

Kepuraitė Dydis Vidutinis Dydis
Stilius Kasdien Naudoti
Tekstūra Garbanotas
Medžiagos Klasė Aukštos Temperatūros Pluošto
Tankis 150%
Modelio Numeris 010
Svoris 180g
Perukai Ilgis trumpas
Funkcija Kasdien Naudoti
Kilmės KN(Kilmės)
Gali Būti Permed No
Prekės Pavadinimas GEMBON
Elementų Pakuotėje 1 Gabalas, Tik
Spalva 7 spalvų

Panašūs produktai