Naujausias Ultra-Ryškiai Švyti Tamsoje Naktį Užtrauktuką Traukite Idealus Rinkinys Žymas, Paltai, Striukės, Kuprinės Ir Palapinės Užtrauktukas

€1.27

-32%

€1.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 2 būdas užtrauktuku, kuprinė kelionės, rcd testeris, švyti tamsoje string, 3 užtrauktuką traukite žavesio, didelis užtrauktuku, žėrintis striukė kaukolė, švyti striukė, laboratoriniai kaukė, išleidimo folija.

原文1、aukščiausios Kokybės: užtrauktukas išsitraukia yra pagaminti iš plastiko ir nailono, patvarus ir tvirtas, lengvas, paprastas naudoti ant jūsų drabužių ir maišų.

Naujausias Ultra-Ryškiai Švyti Tamsoje Naktį Užtrauktuką Traukite Idealus Rinkinys Žymas, Paltai, Striukės, Kuprinės Ir Palapinės Užtrauktukas

2、Švyti Tamsoje: Abiejų pusių užtrauktukas kamščiatraukis bus švyti, o tai reiškia, jūs galite lengvai vietoje, iš abiejų pusių atsuktos į viršų. 3、Lengva Rasti: Tai lengva nustatyti savo maišą tamsoje.Žalia šviesa tamsioje aplinkoje.

4、Masto Programos: Tinka lauko kempingas kuprinės, krepšiai, kuprinės, kelionių paketų, striukes, drabužiai, sportinė apranga ir palapinės užtrauktukas.

5、Premium " ir Praktiška: ryškiausios glow-in-the dark užtrauktuką išsitraukia pateikti matomas švytėjimas naktį.

Savybės:

Aukščiausios Kokybės: užtrauktukas išsitraukia yra pagaminti iš plastiko ir nailono, patvarus ir tvirtas, lengvas, paprastas naudoti ant jūsų drabužių ir maišų.

Švyti Tamsoje: Abiejų pusių užtrauktukas kamščiatraukis bus švyti, o tai reiškia, jūs galite lengvai vietoje, iš abiejų pusių atsuktos į viršų.

Lengva Rasti: Tai lengva nustatyti savo maišą tamsoje.Žalia šviesa tamsioje aplinkoje.

Platus Programos: Tinka lauko kempingas kuprinės, krepšiai, kuprinės, kelionių paketų, striukes, drabužiai, sportinė apranga ir palapinės užtrauktukas.

"Premium" ir Praktiška: ryškiausios glow-in-the dark užtrauktuką išsitraukia pateikti matomas švytėjimas naktį.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plastikas

Svoris: apie 18g(10vnt)

Standartas: ilgis 6cm/2.36 in

Spalva: juoda (šviečia tamsoje naktį)

Naudojimas: Tai yra užtrauktukas, traukti, kad gali švyti tamsoje.Gali būti naudojamas kaip praktinių ir paprasta priemonė, paltai, striukės, kuprinės, palapinė, užtrauktukų, arba tamsiai įranga.

Pakavimo Sąrašas:

10vnt arba 20pcs ar 30pcs Užtrauktuką Traukite

Medžiaga Plastikiniai
STANDARTAS Ilgis 6cm/2.36 in
Naudoti Krepšiai
Funkcija Eco-Friendly
Svoris about 18g(10pcs)
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva juoda (šviečia tamsoje naktį)
Pavadinimas Užtrauktukas vadovas
Modelio Numeris Kita

Panašūs produktai