Stūmoklio Piltuvą Nerūdijančio Plieno Kepimo Piltuvą Dozatorius su Stovu Kepyklų Naudoti Desertams Tortas Dekoravimo Priemonė

€13.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3 pakopa tortas stovi aparatūra, piltuvėlis mažas, stūmoklio žiedas mažas, žiedas deco, pyragas stendas, pacisian dekoro deco, plastiko piltuvėlis, filtravimo piltuvas, saldainiai piltuvą, pyragas ekranas.

Stūmoklio Piltuvą Nerūdijančio Plieno Kepimo Piltuvą Dozatorius su Stovu Kepyklų Naudoti Desertams Tortas Dekoravimo Priemonė Savybės: Aukštos kokybės ir išskirtinį kūrinys, kad produktas aukštos kokybės ir elegantiškas.Paviršiaus kanalo buvo matinio tvarkomi, patogu valyti ir gali užkirsti kelią nulio veiksmingai.Su stovo priedas, galite jį lengvai ir išlaikyti savo virtuvės tvarkinga.Šio kanalo prietaiso funkcijų su stūmoklio ir pavasarį, lengva naudoti.Paspaudus rankeną šiek tiek, srutos teka iš kanalo, kai jūs atleiskite pirštą, srutų sustoja teka.Pagrindinė priemonė jūsų kepimo, skanūs patiekalai ir desertai.Tinka modernus viešbutis virtuvė, cake shop, duonos, sulčių, parduotuvė ir pan.Specifikacija: Būklė: 100% visiškai Naujas Elemento Tipas: Nerūdijančio Plieno Piltuvėlio Medžiaga: Maisto kokybės Nerūdijančio Plieno Spalva: Sidabrinė Rankenos ilgis: 12,5 cm / 4.92 Rankena skersmuo: 3cm / 1.18 į Piltuvėlio aukštis: 21cm / 8.28 į Piltuvą turėtojas aukštis: 16cm / 6.29 į Piltuvėlio skersmuo: 13cm / 5.12 į Piltuvą turėtojas dugno skersmuo: 12 cm / 4.72 Svoris: Apytiksl. 500g Paketą Sudarė: 1 * Nerūdijančio Plieno Piltuvėlis Dėmesio: Ši priemonė gali būti ne toks didelis, kaip jūs manote, prašome atkreipti dėmesį į dimensija informacija prieš perkant.Pastaba: 1. Prašome leisti 1~2cm colių klaidų dėl rankinis matavimas. 2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.Ačiū už jūsų supratimą.

Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Pyragas Įrankiai Tipas Desertas Dekoratorių
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE / ES, CIQ, EEB, MPT, LFGB, SGS

Panašūs produktai