Žiemos Maišytuvas Apima Lauko Raštas Atsispirti lietaus Anti-Freeze Sprogus Kiemas Žarna, kombinezonai su Antkrūtiniais Vandeniui Apsauginės Kojinės Krepšys

€1.10

-32%

€1.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: maišytuvas raštas, cinkuoto žarna, kombinezonai su antkrūtiniais, pažįstami, maišytuvas vadovas, jungtis maišytuvas, maišytuvas purkštuvas, baubas, žarna kombinezonai su antkrūtiniais moteris, virtuvės kilimėlis rinkinys, vonios maišytuvo dangtelis.

Aprašymas:

Tinka bet kokia standartinė lauko maišytuvas.Nereikia ieškoti tinkamo dydžio, nes vienas dydis tinka visiems.

Ilgalaikis Sprendimas: Ne daugiau maišytuvas freeze-ups.Daugkartinio naudojimo & ilgalaikis.Apsaugoti jūsų maišytuvai žiemą metai po metų.

Oksfordo audinys atsparus vandeniui danga.Plius 3 sluoksnių konstrukcijos, siekiant užtikrinti, izoliuoti poveikį ir nepasiduoti lietus, sniegas ir ledas net tolimiausias šaltas oras.

Anti-Freeze: Turi būti izoliuoti maišytuvas apima žiemą siekiant išvengti užšaldymo ir išgelbėti jus nuo brangių žalą lauko čiaupai sub-zero laipsnį klimato.

Lengva Įdiegti: Tiesiog slydimo jį per maišytuvas ir užfiksuokite kablys ir kilpa dirželis, ir maišytuvas padengti kojinių yra įdiegta.Sandarumo reguliuoti dirželiu.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: oxford.

Dydis: 18*14*4cm.

Spalva: parodyti, kaip nuotraukas.

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą sudaro:

1 x Anti-Freeze Maišytuvas Padengti.

Modelio Numeris JJ17915-01B
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai