Mikropluošto miegmaišį Linijinės Kelionės Lovos Maišą, Lengvas Miego Maišą Įklotai Suaugusiems,Viešbučiai, Kelionės 36X87 Colių

€9.00

-38%

€14.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rinkinys iškyloms, l miegmaišį, visos nešiojamų, mačiau laidą, maišinis audinys, metai suaugusiųjų miegmaišį, bany miegmaišį, sintetinis miegmaišis linijinės, įdėklo į miegmaišį, pagalvių miegoti.

Ypatybė:

TURTINGA ERDVĖ:linijinės yra 35.5 x 86.6 colių(90 x 220cm), kuri suteikia, net ūgio žmonės erdvės judėti ir ištiesti kojas.Tai gali būti kelionės lapas, lengvas miegmaišis, kelionės miega maišą, dėl savo gero žmogiškas dydžio.

KOMFORTAS IR ILGAAMŽIŠKUMAS - glaustis prie kai kurių senų gerų, patogūs miegoti.Tai KIETAS, bet minkštas ir orui linijinės kelia iki komforto lygį, ar miegojo su arba be miegmaišį.Atnešė pagalvę į kelionę?Slydimo jį erdvi pagalvę kišenėje miego, tai sunku įveikti!

PREMIUM AUDINYS: miegmaišį įdėklas yra pagamintas aukščiausios kokybės poliesterio su šilkinis audinys labai minkštas ir patogus nuo jūsų odos.Skirtingai nuo įprastos medvilnės audinio, lengvai vingiuoti.Šios naujos rūšies audinio nr. vingiuoti, nr. pilling arba išnyks, gali būti naudojamas ilgą laiką.

LENGVA NEŠTI: Nepakartojama lengvas ir kompaktiškas.Nepaisant to, jo turtinga dydžio miegmaišį įdėklo galima sulankstyti į praktinį 21x21cm (8.3x8.3inch) kišenėje, kai jo nenaudojate.Lengva laikyti ir taupymo tempą jūsų kuprinė.

Kita:Esame tokie tikri dėl kokybės tai kelionės lapas miego maišas.Šios linijinės rekvizitai iki spirituotas barjeras tarp jūsų ir kad pažeidžiamą sofos.Skalbimo mašinų šalta ir pakabinti sausas puikių rezultatų.

Tinka: Verslo keliautojas,Berniukas & Skaučių,Keliautojams, Kemperiai, Žygeiviams,Keliautojams, mainų studentų, ir dar daugiau!

spalva:Navy

Medžiaga:pluošto superfine

Pakuotės Turinys:

1 x miegmaišį Linijinės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

TURTINGA ERDVĖ Linijinės yra 35.5 x 86.6 colių(90 x 220cm), kuri suteikia, net ūgio žmonės
Taikoma Žmonių Suaugusiųjų
KOMFORTAS IR ILGAAMŽIŠKUMAS glaustis prie s 100 priemoka medvilnės ar poliesterio.
Premium audinys Miegmaišį įdėklas yra pagamintas aukščiausios kokybės poliesterio su šilkiniai textu
Kilmės KN(Kilmės)
Lengva nešiotis Nepakartojama lengvas ir kompaktiškas. Nepaisant to, jo turtinga dydžio sl
Patogus Temperatūros Skalė [0℃~-10℃]
Spalva Karinis jūrų laivynas
Įdėklų medžiaga 100 poliesterio ar medvilnės
Tinkamas Verslo keliautojas, Berniukas Mergaičių Skaučių, Keliautojams, Stovyklautojai, Backpackers, Kelionės
Viengubo Ir Dvigubo Miegmaišį Dvivietis miegmaišis (2-asmens Pajėgumas)
Matmenys 35.5 x 86.6 colių(90 x 220cm)
Kita Mes taip tikri dėl kokybės tai kelionės lapas miego maišas.
Produktų sąrašą 1Sleeping Maišelį Linijinės
Ilgis Standard (Suitable for 1.8 m Height and Below)

Panašūs produktai