Traf za viršūnes moterų y2k женский топ officiel parduotuvėje brendžio melville gotikos drabužių kleding vrouwen vêtement femme топи trf zaraing

€7.66

-54%

€16.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mi europos sąjungos oficialusis, synth, leopoldas, moterų za, moteris, "zara", trafa, vyrai drabužius "zara", baggy moterų sweatpants, 2021 za, gotikos raidžių karoliai.

NE KOKYBĖS KLAUSIMAIS GRĄŽINTAS PREKES

A: kai gaunate prekes, rasti nepatinka ar netinka, susisiekite su savininku, ir susitaria pakeisti jums tinkamą dydį ir kitus stilius, krovinių padengia pirkėjas!

B: gavęs prekę, pajusti audinio, yra ne tai, ką jūs manote, kai jūs norite pakeisti kitus stilius tai nėra kokybės klausimas, nes audinio kokybės, skaidrumo, sunku išmatuoti tam tikro standarto }

C: Jei jums nereikia palikti klaidingą adresą, pašto kodą, gavėjas fiksuotojo telefono ryšio, mobiliojo telefono atveju mes jums reikia, spalvą, dydį, stilių siųsti negerai, svečiai gavo prekes prašymą pakeisti teisingą elementus, parduotuvėje yra atsakingi už grąžinti pašto!

D: prekės bus pristatomos per 3-4 dienas.Jei yra bet kokia ypatinga situacija, mes jus informuosime, pvz.: sandelyje, stichinių nelaimių ir pan. .Prašome kantriai laukti ar kreiptis į mūsų klientų aptarnavimo tarnybą.

Uždaryti Tipas Atidaryti Dygsnio
Amžius Amžius 18-35 Metų
Modelio Numeris IW4455
Modelio Tipas Pledas
Medžiagos Sudėtis Poliesterio pluošto (poliesterio)
Lytis Moteris
Medžiagos procentinė dalis 81%-90%
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Poliesteris, MEDVILNĖS
Sezonas Pavasario/Rudens
Drabužių Ilgis Ilgai
Rankovės Stilius Reguliariai
Apdaila Nėra
Verpalų Storis Reguliariai verpalai
Apykaklės O-Kaklo
Stilius Atsitiktinis
Rankovės Ilgis(cm) Trys Ketvirtis
Modelis Palaidų montavimo
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Storis Medvilnės Linijinės

Panašūs produktai