H61 darbastalio plokštė nustatyti kit LGA 1155 H61G532 su Intel I5 2500 LGA1155 CPU 8G(2*4G) DDR3 RAM Mico-ATX Integruota Grafika

€102.65

-40%

€173.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 1 ram ddr3, "combo " xeon", 1155 plokštė, pica serverio, lga1150 mini itx pagrindinė plokštė, pagrindinė plokštė kompiuteriui, rinkinys i5 2500, lga1155 procesorius, rinkinys i5 4, i5 procesorius.

RM9802352326031154

RM9802352326031154

Pastaba

Rinkiniai yra apima 1PCS plokštė, 1PCS procesorius ir 2VNT atminties.

Plokštė yra JGINYUE H61G532.

Procesorius yra Intel I5 2500.

Atmintis yra serveris 2*4GB DDR3 1 600mhz.(JGINYUE Prekės)

Plokštė yra originalus, visiškai naujas, su gamintojo pakuotėje ir priedai.

Procesorius ir atmintis yra originalus naudojami 99% naujas.

Plokštė be CMOS baterija.(Siuntimo Reglamentas Draudžia)

Prašome įsitikinkite, kad jums pirkti teisę valdybos suderinamumo jūsų kitos aparatūros.

Dėmesio

1. Prieš jus, kad, jūs turi įsitikinti, kad tai, ko jums reikia yra motininės plokštės modelį.Jei pirkėjas sukelia neteisingas pristatymo, mes ne suteikti kompensaciją.

Plokštė yra specialus elektroninis produktas, prieš pirkdami, įsitikinkite, ar jūsų kompiuteris yra geras, kitas vietas, jei jūsų reikmenys neveikia, ji bus sukelti plokštė neveikia, taip, turite išbandyti CPU, atminties, ekranas, ekrano, ir kitų dalykėlių, prieš jums pirkti.

3. Elektroninių produktų reikia profesionalios technologijos, jei nesate profesionalus remontas kompiuterio, atidžiai pirkti, jei plokštė perdegė, mes ne pateikti garantijos paslaugas.

Apie mokėjimą

Mes priimame rūpyba.Galite mokėti banko pavedimu, pavyzdžiui, alipay, Viza, "mastercard", "western union, paypal, naujosios zelandijos doleris ir ali express".Pastaba: visi importo muitai projektas bus padengia pirkėjas

Apie siuntos

1. Pasaulio laivybos (išskyrus keletą šalių, APO/FPO ir baterija produktų).

2. Visi užsakymai bus tvarkomi laiku ir dauguma užsakymai bus išsiųsti per 2 dienas po apmokėjimo patvirtinimo. (ne įskaitant Kinijos festivaliai).

3. Mes rekomenduojame Jntprojektai.lt standartas siunta (saugus, ekonomiškas, galite reikalauti kompensacijos, jei pakuotė yra pažeista).Jei norite, greitas pristatymas, prašome pasirinkti, DHL,UPS,Fedex,EMS,ARAMEX.Šių komercinių kurjeriai palyginti didelė importo mokesčius.

4. Jei jums gauti pažeista arba labai deformuoti paketas, prašome nufotografuoti tai, kas man bus apsaugoti tiek pirkėjų ir pardavėjų.

Apie po pardavimo

1. Mainboard garantija 90 dienų (mainboard gamykloje inventorių.Ji atrodo kaip naujas. 100% darbo, nėra fiksuotas)

2. Jei plokštė yra su trūkumais, pirkėjas gali pasirinkti ir pakeisti produktą arba grąžinti pagrindinę plokštę, ir mes grąžinti visą sumą.Jei pirkėjas perka blogo produkto, ji bus sumokėti visas siuntimo išlaidas ir 15% aptarnavimo mokestis.

3. Grąžinamoji išmoka, taikoma tik į produkto kainą, ir nėra jokios grąžinamosios išmokos už aptarnavimo mokestį, pašto ir krovinių vežimo.

4. Bet nekokybiškų produktų, mes turime užbaigti garantija.Jei klientas suteikia man jokių neigiamų atsiliepimų, mes ne pateikti po-garantinis aptarnavimas.

Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, be jokių ginčų.Mes padarysime viską, kad patenkinti jus.

6. Kiekviena plokštė turi būti ženklinami su mūsų Kinijos etiketės po išsiuntimo.Jei jūs bałagan su juo, mes don ' t pasiūlyti garantija arba grąžinti.

Apie atsiliepimų

1. Mūsų tikslas yra užtikrinti, kad visi pirkėjai yra patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

2. Jei jums patinka šis projektas, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums puikus penkių žvaigždučių pagirti.

3. Prieš jus visus prieštaravimus arba palikite mums bet kokį neigiamą atsiliepimą, susisiekite su mumis ir mes jums pateiksime geriausią sprendimą.

Apie mus

1.Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!Jei turite klausimų apie mūsų produktus ir teikiamas paslaugas, prašome susisiekti su mumis elektroniniu prekės ženklas arba paštu!

2. Jūsų laišką bus atsakyta nedelsiant, o per 2 darbo dienas.Jei jums nėra gavę mūsų atsakymą, prašome siųsti elektroniniu paštu vėl!

3. Darbo laikas: 9:00-19:00 Pekino laikas nuo pirmadienio iki šeštadienio (+ 8 GMT)

Pakuotė Taip
Back I/O Ports 1x RJ45, VGA(D-Sub), 3 x Audio Jacks, HDMI 1.0
Storage Interface Type SATA 2
Prašymas Desktop
Chipset Gamintojas "Intel"
specialios funkcijos Nėra
Support Memory Type DDR3
Lustų rinkinys Intel H61
PCI - E standards PCI - E 2.0
Number of PCI 0
Kilmės KN(Kilmės)
Komplektacija Pagrindinėse plokštėse
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Onboard LAN 1x RJ45
Kokybės Sertifikavimo CE, ROHS
Lizdo Tipas LGA 1155
Prekės Būklė Naujas
Modelio Numeris H61M-S1
Su CPU Taip
Maksimalus Ram Talpa 16 gb
Formos Koeficientas ETVB
Usage Scenario Žaidimų, Garso Ir Vaizdo Įrašai, Namų ūkio, Buveinė, Dizainas, Kita
Atminties kanalo Dvigubas

Panašūs produktai