Gimtoji Indijos Vilkas "Vikingas" Tatuiruotė 3D Mados Ilgai Dviračių Atsitiktinis Naujovę Aukštos Kojinės Vyrams, Moterims, Medvilnės Juokinga, Spalvinga Kojos Blauzdos

€6.73

-19%

€8.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyras kojinių, indijos vyrai, 3d tatuiruotės, maison, gimtoji indijos amerikos, "aladdin", pranešk apie netikrą tatuiruotę vilkas, kaklaraištis amerikos indėnų, vyras, 3d viking.

Hi Dear :) privalumai didmeninės ir Galimybes, mes siūlome : 1>Mes fabrikų mašinos ir sandėlio per 1200 kvadratinių metrų , todėl mes galime pasiūlyti jums geriausią ir mažiausiomis sąnaudomis pagal aukščiausius kokybės užtikrinimo.

2>Mes turime savo dizaino skyrius su daugiau nei 7 metų patirtį 3D atspausdintas pramonės ir rinkos, vėliau kaip ir dauguma mados dizaino įvairių šalių, kurie yra pagaminti mūsų, visada vedantis į rinką, už 1 ar 2 mėnesius.

3>Mums buvo suteikti mūsų klientams labiausiai tikslią ir veiksmingai teikti paslaugas, siekiant užtikrinti, kad jūs galite gauti labiausiai tikslią prekių daugiau nei 5 metus .Ačiū, kad mūsų logistikos sistema ir Darbuotojai nuolat lydintis mus.

4>Mes padarė įspūdį patirtis dirbti su didžiausia vietos prekybos centras ir geras vynas-pristatymas klientams ,sveikintinas kalbėti ir didmeninės mūsų produktus, jūs visada mėgautis geriausias paslaugas ir nuotraukas be watermark pradėti savo verslą .

Medžiaga: Poliesteris + Medvilne

* Ar * ar rengiant Laiko Paprotys : Mes apie fabriką spausdinti,iškirpti ir susiūti po to, kai jums pateikti užsakymo.Taigi, mes turime 3-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.

* Ar * ar būklės: 100% brand Kokybės Užtikrinimas * ar * ar palikite mums 5 žvaigždžių atsiliepimus

Prekės, kaip Aprašyta: ☆☆☆☆☆

Komunikacijos: ☆☆☆☆☆

Siuntimo Greitis: ☆☆☆☆☆

Jei jus tenkina prekė ir paslauga, prašome palikti mums, 5 žvaigždučių, grįžtamojo ryšio su gražus vaizdas, būsime dėkingi ji.

Jokių problemų, prašome susisiekti su mumis prieš palikite mums neigiamų atsiliepimų, ir nereikia atidaryti ginčus, Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

* Ar * ar 5 žvaigždžių atsiliepimus, kreipkitės į mus, jūs galite gauti gražus dovanų su jūsų kitą užsakymą.

* Ar * ar 1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių,5 žvaigždučių, už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių, mes suteiksime jums NUOLAIDOS ar Dovanos už savo kitą užsakymą. * Ar * ar 2. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinių TINKLŲ paslaugų arba Facebook ir Twitter , mes jums Dovaną ar NUOLAIDĄ kitam užsakymui. * Ar * ar 3. Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus,Pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes garantuojame, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus. * Ar * ar 4. Prašome mums žinutę, prieš jums pasirengti palikti neigiamą atsiliepimą, arba atidaro bet kokio ginčo tvarka.Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas.

* Ar * ar jei jūs nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo iš mūsų parduotuvės, jūs galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

* Ar * ar prašymą:

1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje.

3. Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo

Vienetų 1pc
Apply to 3 Dviračių Kojinės
Apply to 1 Sporto Kojinės
Apply to 4 Christmas and Halloween
Storis STANDARTAS
Seksualinio Pobūdžio No
Kojinių Tipas Atsitiktinis
Kojinės Vamzdžio Aukštis Vidurinis Vamzdis
Taikomas 2 Party Socks
Kilmės KN(Kilmės)
Aukštas Įgula
Lytis VYRAI
Elemento Tipas Kojinių

Panašūs produktai