905 Nm Lazerio 470 Nm Šaltojo Lazerio Terapijos Prietaisas Nagų Grybelio Šalinimo Jokio Skausmo Įkrovimo Porable Lllt CE

€76.02

-38%

€124.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: grybelinė nagų lazeriu, 650 nm lazerio, masažas radikulito, šaltojo lazerio, lazerio medikas, elektros masažas parkeris, žemo lygio lazerio terapijos įranga., šaltojo lazerio terapija, anti grybelinių lazeriu, lazerio onychomycosis.

905 Nm Lazerio 470 Nm Šaltojo Lazerio Terapijos Prietaisas Nagų Grybelio Šalinimo Jokio Skausmo Įkrovimo Porable Lllt CE

COZING-HZJ01

Aprašymas:

905nm NAUJŲ Namų, Naudokite Kojų Nagų Grybelio žemo lygio šaltojo Lazerio Terapijos Prietaisas Onychomycosis Gydymo Anti Grybelinių LLLT Fizioterapijos

Lazerinis prietaisas bus gydyti nagų grybelio infekcijos (Onychomycosis), be poreikio naudoti kokius vaistus ar tepalus.Lazerio spinduliuotės pateks užkrėstų nagų plokštelė bus skirta priežastinis patogenų, gyvenantiems ant nago, gerinti nagų sveikata ir estetinę išvaizdą.

Gydymas yra neinvazinė, veiksmingai, nebrangiai , jokio šalutinio poveikio, saugus , lengvai ir neskausmingai!

Lazerių ir šviesos terapiją.

neinvaziniai gydymo nėra žinoma Jokio šalutinio poveikio, Neskausminga, Saugi ir Ne Paprastas Naudoti, Kompaktiškas ir nešiojamas

Technologija:

Nagų grybelio, taip pat žinomas kaip Onychomycosis-tai grybelinė infekcija nagų.

Grybelis gali atsirasti rankų, nei kojų, tačiau tai dažniausiai būdinga kojų nagai.

Lazerinis Prietaisas naudoja žemo lygio lazerio terapija, kuri sujungia impulsų lazerių spindulių ir mėlynos šviesos energiją, kuri buvo rasta įtaką nagų grybelio labiausiai veiksmingas būdas.Sukelia grybelis išnyksta.

Trumpas lazerio impulsai įsiskverbia giliai į audinį ir tuo pačiu metu mėlyna šviesa veikia tik išorinio paviršiaus nagų.

Yra 2 procesus, tuo pačiu metu: greičiau auga sveikų nagų ląstelių apdoroto ploto, kartu su sunaikinimo nagų grybelio ląstelių.

Naudoti mėlynos šviesos gydant nagų grybelis yra iš tikrųjų ateityje užkirsti kelią infekcijai sunaikinti grybelio ląstelių rasti išorinio paviršiaus nagų.Todėl ji taip pat padės išvengti įtakos kitų nagai/ srityje.

Labai svarbu, kad jį naudoti kasdien, siekiant gauti veiksmingų rezultatų.

Tik naudoti kasdien bus sunaikinti nagų grybelio ir efektyviai išgydyti onychomycosis.

Svarbu prisiminti, kad nagų grybelio reikalauja gydymo, kaip ir bet kuri kita liga.Ji niekur nedings metu arba gydytis pačiam.Ji turi būti traktuojami kitaip jis bus blogiau, ir efektas kitas nagai ar net kitus žmones.

Klinika bandymo patvirtinta:

Gydymas lazeriu sudarė keturias sesijas su vienos savaitės intervalas, per kurį visi užsikrėtę nagai buvo apšvitinti trys kartus su lazerio šviesa taip, kad nago plokštelė buvo visiškai padengta kiekvieną kartą.

Procedūra yra paprasta ir greita, kurių nėra pastebimų šalutinių poveikių ir komplikacijų.

Lazerio terapija onychomycosis yra saugus ir labai veiksmingas metodas gydant visų tipų onychomycosis sukelia įvairių grybelių rūšių.

Medicinos Funkcijos:

· Geriamieji priešgrybeliniai vaistai.Žodžiu priešgrybeliniai vaistai, gali sukelti šalutinį poveikį, pradedant nuo odos bėrimas, kepenų pažeidimų.Jums gali prireikti retkarčiais atlikti kraujo tyrimus, kad patikrinti, kaip jūs darote su šių rūšių narkotikų.Gydytojai gali rekomenduoti jų žmonėms, sergantiems kepenų liga arba staziniu širdies nepakankamumu, arba tie, vartojate tam tikrų vaistų.

Gydomieji nagų lakas.Jūs dažų jūsų nagai užkrėsti ir aplinkinių odos vieną kartą per dieną.Po septynių dienų, jūs nuvalykite sukrovė-sluoksnių švarus, alkoholio ir pradėti šviežia programas.Jums gali tekti naudoti šio tipo nagų lako dienos per metus.

· Gydomieji nagų kremas.Jūsų gydytojas gali paskirti priešgrybelinis vaistas, kremas, kuris jums įtrinti į jūsų nagai užkrėsti po mirkymo.Šie kremai gali dirbti geriau, jei jūs pirmą kartą ploni nagai.Tai padeda vaistus gauti per sunku nagų paviršiaus pagrindinių grybelis.

Plonas, nagai, taikote over-the-counter (nereceptinių) losjonas, kurių sudėtyje yra karbamido.Ar, jūsų gydytojas gali plonas paviršiaus nagų (debride) su failą ar kitą įrankį.

Nagų pašalinimas.Jei jūsų nagų infekcija yra sunki ar labai skausminga, jūsų gydytojas gali pasiūlyti pašalinti jūsų nagų.Naujas nagų paprastai auga į savo vietą.Bet ji ateis, lėtai ir gali užtrukti metus augti atgal visiškai.

Naudojimo Instrukcijos:

1).Prietaisą padėkite ant užkrėstų nagų ir paspauskite veikimo mygtuką.

2).Gydymo lemputė pradės mirksėti ir prietaisas pradės skleisti matoma mėlyna šviesa.

3).Prietaisas pradės veikti 7 min ir išjungiamas automatiškai.

Paketą, įskaitant:

Įmonės Informacija

Sertifikatai

Naudojant vieta namų ligoninės grožio salonas
Kilmės KN(Kilmės)
Lazerio Bangos Ilgis 470nm ir 905nm
Lazerio intensyvumas 25W
Funkcija Jokio Skausmo, jokio šalutinio poveikio, jokios traumos
Taikymas 1 nagų
Įtampa rang 100V~240V
Prekės Pavadinimas COZING
Prašymas pėda
Naudodamiesi žmonių bet kuris asmuo
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Produkto Pavadinimas Nagų Grybelio Gydymas Lazeriu Prietaisas
Įkrovimo laikas 2-3hour
Paraiškos 2 Nagai ir nagai

Panašūs produktai