Karšto Pardavimo Pasakų Grunge Drugelis Spausdinti Rankovių Grafinis T Marškinėliai Y2k Viršuje Streetwear Tankai Estetinės Drabužius Pasėlių 7 Spalvų

€9.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: top y2k, palaidinė moterims, į viršų, kawaii, vasarą moterys, top moterims, goth viršų, punk stiliaus, dg palaidinukės, marškinėliai t.

Karšto Pardavimo Pasakų Grunge Drugelis Spausdinti Rankovių Grafinis T Marškinėliai Y2k Viršuje Streetwear Tankai Estetinės Drabužius Pasėlių 7 Spalvų Mieli draugai, ačiū, kad lankotės mūsų parduotuvėje.Jei turite klausimų,Kviečiame susisiekti su mumis bet kuriuo metu!!

GRĮŽTA & GARANTIJA:

1. Mes patikrinti elementą atsargiai, prieš pristatymas. 2. Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, prašome susisiekti su mumis.Mes arba atsiųsti jums naują ar grąžinti pinigus, kuo mes gauti grąžinama prekė.

ATSILIEPIMAI:

Jei turite malonus patirtį perkant mūsų parduotuvėje, prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mūsų produktus ir paslaugas su 5 žvaigždučių įvertinimas.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių problemų, ir suteikia mums galimybę ją išspręsti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Jūsų supratimas yra labai dėkingi.Dėkojame už jūsų apsilankymą.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis tuo metu, mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau, kaip jūs matote pranešimą.

RANKOS SVEIKI!

Prašome prisiminti, kad mums praneša, dydžių ir spalvų, kai jūs pateikiate užsakymą.Aš?m stengiamės pasiūlyti geriausias aptarnavimas ir žemos kainos už jus.jūs galite maišyti užsisakyti įvairių stilių,spalvų ir dydžių !PREKĖS NUOTRAUKAS Audinio Sudėtis: 90% VISKOZĖ Viskozė / 9% NAILONAS Nailonas / 1% SPANDEX Spandex

Medžiaga Poliesteris
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Apdaila Nėra
dydis S M L
Sezonas Pavasarį, Vasarą, Rudenį
Viršūnės Tipas Tankų
Elemento Tipas Topai
Amžius Amžius 18-35 Metų
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva juoda juoda balta ruda
Drabužių Ilgis Reguliariai
Proga šalis klubo kokteiliai beach naktį
Audinio Tipas Sumaišytas
Modelio Numeris 20210612
Lytis Moteris
Modelio Tipas Spausdinti
Stilius High Street

Panašūs produktai