Dviračiai, Dviračių Galvos Laikymo Krepšiai Jutiklinis Ekranas Dviračio Vamzdžio Rankenos Maišelį su šviesą Atspindinčios Juostelės Mobiliojo Telefono Atveju Turėtojas

€13.57

-34%

€20.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: daines galinis krepšys, dviračių krepšelio rankenos krepšys, dviračių priedai bendrieji, vaikai dviračio vairo krepšys, krepšys dviračio rankenos, dviračių priedai, bontrage, dviračių dangtis, crown race kamščiatraukis, custom galinis krepšys, kalnų dviratis.

Dviračiai, Dviračių Galvos Laikymo Krepšiai Jutiklinis Ekranas Dviračio Vamzdžio Rankenos Maišelį su šviesą Atspindinčios Juostelės Mobiliojo Telefono Atveju Turėtojas

Ypatybė:

1. Pagamintas iš aukštos kokybės nailono audinio, jis gali suteikti maksimalų tvirtumą ir ilgaamžiškumą, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

2. Į 4L didelės talpos erdvės dizainas leidžia lengvai laikyti kasdien jojimo reikmenys ir sumažinti naštą žirgais.

3. Viršutinis krepšys priima skaidrias dizainas su TPU jautrus jutiklinis ekranas, kuris yra labai tinkamas jums išsaugoti savo išmanųjį telefoną ir naršyti žemėlapį į savo telefoną.

4. Yra mesh šalutinis kišenės ant šono tamsus sluoksnis, kuris yra labai tinkamas tiekti buteliams, gėrimų puodeliai, virduliai konteinerių ar kitų daiktų.

5. Lengva įdiegti, ji gali būti susieta su dviračiu su trimis velcro, lengva nustatyti, ir lengva pritaikyti ir įdiegti rankenos.

6. Dviračio priekinis krepšys yra suprojektuoti su atspindinčiomis juostelėmis, kurios gali veiksmingai atkreipti dėmesį į aplinkinių transporto priemonių ir gerinti saugą jojimo naktį.

7. Vidinis aliuminio folijos turi funkciją šilumos išsaugojimas ir ledo išsaugojimo.

Specifikacija:

Medžiaga: nailonas medžiaga + TPU

Gaminio dydis: 26*16*13cm

Montavimo būdas: "Velcro įrengimas

Savybės: 4L didelės talpos, atspindinčias juostas, jautrus jutiklinis ekranas, įmontuotas į aliuminio foliją, su šilumos išsaugojimas ir ledo apsaugos funkcija

Komplektą sudaro:

1*Dviračio priekinis krepšys

Modelio Numeris BA-G060B
Funkcija Rainproof
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nailonas

Panašūs produktai