EverChic Naujų Non-Stick Silikoninis Kepimo Kilimėlis Trinkelėmis Lapą Kepimo pyragai, bandelės, įrankiai Geležinkelių Tešlos Motina Didelio Dydžio Tortą Slapukas Macaron

€3.96

-12%

€4.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nemokamas dantų grillz, grillz ledo, apačios grilis, kukurūzų šuo maker, spalva grillz, kukurūzų šuo mašina, bbw, grilis kilimėlis, dantų grillz, nemokamas dantų auksas.

Kodėl verta rinktis mus?

1.Mes turime daug užsienio sandėlių, siekiant užtikrinti jums gauti prekes greičiau

2.Mes turime vietos grąžinimo paslaugą, galite grįžti ir grąžinti visą sumą per 15 dienų po prekių gavimo be pagrindo.

3.Mes turime aukščiausios kokybės produktus ir geriausias aptarnavimas po pardavimo

ATSILIEPIMŲ

PRODUKTO APRAŠYMAS

*1. Spalva: kaip paveikslėlyje

*2. Dydis (apytiksliai): 300*210*0.7 mm

*3. Medžiaga: maisto kokybės silikono

PRODUKTO SAVYBĖS *1. Ne klijuoti silikonu dengto paviršiaus tinka sukti visų formų, bandelės. *2. Tinka šokolado, darbo ir minkyti tešlą. *3. Puikiai tinka naudoti, kai kepa duoną, sausainius, pyragus ir virtos cukraus ir šokolado darbą. *4. Reuseable ir patvarus, niekada stick. *5. Turi gerą siurbimo, fiksuotas prie stalo. *6. Jis gali būti naudojamas kaip stalo motina. *7. Lengvai valomos šiltu muiluotu vandeniu arba indaplovėje . *8. Lengva saugojimo.

PRODUKTO RODYTI

​ ​

Patarimai

​ ​

​ ​

​ ​

- Grįžti : Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.

- Atsiliepimus : Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.

​ ​

​ ​

​ ​

​ ​

​ ​

Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Tipas Kepimo & Konditerijos Įrankiai
Modelio Numeris JJ21734
Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas Kepimo Kilimėliai & Įdėklai

Panašūs produktai