Vestuvių Asmenybės Individualų Šviesai "Pasidaryk pats" prieš rašalo individualų savidažiai antspaudas gumos apvalios ir ovalios už scrapbooking

€6.28

-4%

€6.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: logotipą antspaudas, antspaudas mediniai, asmeninį prieš spaudų rašalu, logotipas antspaudas, rašalu antspaudai, prieš rašalu vaikai antspaudas, pritaikoma prieš rašalu antspaudas, gumos antspaudas, vaikai antspaudas, rašalo antspaudas.

* Jei turite kokių nors problemų su jūsų užsakymą , prašome susisiekti su mumis pirmą kartą .Mes stengiamės rūšiuoti ją.Atviras ginčas nebus naudinga, rūšiavimas problema . * Jei jūsų pacel dar\ \ 't atvyko į laivybos laikas , susisiekite su mumis ir mes išplėsti apsaugos laikas jums.Mes taip pat susisiekti su Kinija po ją patikrinti, jei it\ \ 's registruotu oro paštu.Už neregistruotą(įprasta mažas pakelis) , mes tik galime rasti informaciją, kaip laiku punktas kairėje Kinijos .Atkreipkite dėmesį, kad jūs turite paimti pacel sau kai kuriose Šalyse . * Mūsų darbo laikotarpis yra nuo pirmadienio iki šeštadienio 9:00-18:00 .Off valandas, mes vis dar stengiamės teikti paslaugas.Jei mes ne internetu, prašome palikti mums pranešimą. * Kaip pristatymo metu, paprastai tai bus per 3-5 darbo dienas, bet jei jis yra per savaitgalį, tada tai užtruks 1 ar 2 dienas.

2. dažų spalvų pasirinkimas ( Palikti pranešimą norint pasakyti, spalva )

3. Pasirinkite norimą dydį ir užsakymą( žr. funkcijos )

Individualų savidažiai antspaudas mėginio ekranas:

'

Naudoti scrapbooking rašalas antspaudams,
Medžiaga plastiko lukštais savidažiai antspaudas gumos
Modelio Numeris F-CTC-WSR301
Tipas Savidažiai Antspaudas

Panašūs produktai