GuaSha Masažo Įrankis, Natūralus Akmuo Kristalas Grandymo Valdybos Veido Kūno Grandiklis Guasha Sveikatos Priežiūros Massager 9 Stilius

€1.36

-30%

€1.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gua sha masažo įrankis, guasha masažas įrankiai rinkiniai, guašas akmens, gua sha rinkinys, veido grandiklis, gua sha grandiklis, veido massag, guasha, guasha masažo priemonės, guasha masažo priemonės karšto.

Savybės:

100% Brand new ir aukštos kokybės.

Mėgautis Gamtos & Sveikas Masažas - Gua Sha Valdyba yra pagaminti iš 100% natūralus kvarco akmens.Anti-aging, Anti-raukšlių liniją, sumažinti tamsiai pagal akis, geriau ir odos sveikatą, be jokių chemikalų ar dirgiklių.

Gamtos Grandymo priemonė, puikiai tinka naudoti ant jūsų kūno, ir daug naudingos paramos slėgis, visada su relaxative ir subtili nuotaika.

Kiekvienas yra ne tas pats, spalvos, modelis, storis, tai yra normalu.Kaip ši prekė yra iškirpti tvarkomi natūralaus akmens.

Techniniai duomenys:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Medžiaga: Natūralus Akmuo

Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Dydis: apytiksl.kaip parodyta

Pakuotė:

1 x Gua Sha Valdyba

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga natūralus akmuo
Prašymas Įstaiga
Prekės Pavadinimas KuZHEN

Panašūs produktai