O394 Nauji Rankų darbo vestuviniai šukuosena prabangus ir gražus ŠIFONO GĖLIŲ Pearl Nuotakos Plaukų Šakutės eksporto karšto

€4.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kalnų krištolas plaukų turėtojas, apvalus plaukų kalnų krištolas, kalnų krištolas mygtukus plaukų, gimtadienis kalnų krištolas plaukų, pieštuku cirkonio plaukų, kalnų krištolas plaukų kamuolys, plaukų plaukų kalnų krištolas, plaukams plaukų cirkonio, strazdų plaukų pynimas, led kalnų krištolas plaukų.

............. ................................. ............. ....................... . .♥ Patarimai♥ ............. ................................. ............. ......................

Produkto defektas: į

Rankų darbo, gamybos proceso, defektų neišvengiamai atskirų produktų kokybę, išskirtinis dėmesys klientui, prašome atidžiai kulka, kai kurie produktai, smulkių imitacija produktus, modelis vaizdai yra nuoroda tik, prašome kreiptis į fizinį žemėlapį, bet kokybė ir stilius yra geras, atskirų klientų kaip produktų gamybos, informacijos ir kitų specialių įrenginių, prašome ne nušauti. Ačiū jums tinka.

Spalva skirtumas aprašymas:

Dėl fotografuoti fone. Šviesos. Ir kompiuterio monitorius mažinimo laipsnį, kurį sukelia įvairių prekių spalva skirtumas ir spalva bus šiek tiek kitokia, ne valdomas asortimentą, nepriklauso kokybės problemas. Prekės natūra teikiama pirmenybė.

Dydis klausimas:

Dydį dirbtinis matavimo, dėl matavimo priemonių ir skirtingų matavimo metodų ir kitų veiksnių, bus 1-2mm paklaida, stengsimės, kad klaidų mažiau, dydį problema bus ne grįžti.

Apie laivybos:

Pirkėjai pagal bendrojoje mokėjimo, mes paprastai per 48 valandas dvi dienas viduje pristatymo, susidurti sandelyje mes telefonas arba norite, kad su jumis susisiekti.

Express logistics":

Mūsų numatytasis plaukų Shentong Express, jūs galite susisiekti su klientų aptarnavimo), jei jums reikia kitų kurjerių prašome susisiekti su internetu klientų aptarnavimas. Iškilmingai pareikšti, Express ir logistics yra ne mes, gali aplink, ir prašome Reikšti ir logistikos paslaugas požiūris ir atvyko laiko, ilgio ir nepasitenkinimo, kaip mūsų įrodymų vertinimas.

Gavusi:

- Prekių pristatymo metu, būtinai, aš žymens, pvz., šeimos nariai, draugai, doormen ir kitų požymių, visi kaip aš pasirašyti. Prašome būti tikri, kad vietoje atidaryti po patikrinimo pasirašyti. Pavyzdžiui, prekių transportavimo proceso pažeistų situacija, prašome tiesiogiai pristatyti personalas, patikrinti reikalavimų arba atsisako pasirašyti už tai.

Apie po pardavimo:

Ženklas dieną, pvz., kokybės problemos, laiku, prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime grąžinimo ir keitimo atsakyti, pabaigoje yra nebepriima. Pvz., kokybės ne problema, vien pačių nepatinka, ir vaizdas skirtumas yra per didelis, tai ne protas, o ne patenkintas ar ne įsivaizduoti tiek geras ir kitų subjektyvių veiksnių, sukeliančių priežasčių, pirkėjai įsigytas produktas nėra, leista grįžti.

On off, gręžimo:

Vestuviniai papuošalai, deimantų pernelyg didelis, o kartais ir nustatyti tik vieną ar du šimtus gręžimo, kartu su Kurjerių kelyje ausele, neišvengiamai bus iš gręžimo, kaip yra išjungti gręžimo, prašome naudoti įtraukti mažas klijais klijuoti gera, be SF ir oro negalite įdėti skysčio, kitų pasiuntinių sandėlio pakuotę, kai išvilioti klijai, nereikia imtis Meilės išjungti gręžimo priežasčių grįžta, proto nereikia šaudyti.

Metalų Tipas Cinko Lydinys
Formos\modelis AUGALŲ
Tipas Plaukų Šukos
Prekės Pavadinimas le liin
Lytis Moteris
Medžiaga Kalnų krištolas
Stilius MADINGA

Panašūs produktai