Naujas Akrilo Šabloną 5pc Nustatyti Quilting Šablonai Menai, Amatai, Siuvimo Šablonai Praktinio dizaino Namų reikmenys Naudingumas produktus

€5.56

-31%

€8.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dobilų quilting prekes, kryželiu, nemokamai judesio quilting valdovai, nuolat quilting trafaretai, siuvimo reikmenys taisyklės, Meno Amatų, klijų pistoletas stendas, priedų siūti, kryželiu rinkinys mergaitė, antklodė šabloną.

Akrilo Šabloną 5pc Nustatyti Quilting Šablonai Menai, Amatai, Siuvimo Šablonai

Ypatybė:

Sukurti 8 colių apdailos blokai su penkių šablonai Aštuonių nustatyti.Visi gabalai gali būti iškirpti iš tų keista dydžio žinutes savo atlicināt ar kamino audiniai ir supjaustyti dauginiai iš dešimties colių kvadratų per kelias minutes.

Patarimai yra be pamušalo, kai reikia, todėl gabalus siūti kartu puikiai kiekvieną kartą.Padailinti siūles, jei pageidaujama, su savo mėgstamą dekoratyvinių siūlių ir temas.

Visą antklodė arba siūti jas į agresyvus, dekoratyvinės sienų.Dar daugiau dizaino galimybes, derinti blokai, sukurti šabloną nustatyti, kuri leidžia aštuonių colių apdailos blokai su visiškai skirtingus šablonus.

Formos lengvai nuslysti per audinys, kol slėgis yra taikomas.Tada, mūsų išskirtinę turi audinio vietoje, o pjovimo, pašalinti slydimo ir miss-gabalai!

Jis ateina su visiškai parodyta žingsnis po žingsnio instrukcijas, arba peržiūrėti vaizdo demonstravimo.Šablono rinkinys ateina uždaroma maišelį lengva laikyti.

Bendras Dydis-6in x 9in

Paketą Sudaro: 5 VNT Šabloną

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Tipas Didmeninės No
Tipas įrankių rinkiniai
Rinkinys Tipas Taip
Naudoti Diamond Tapybos Kryželiu

Panašūs produktai