Poliesteris kėdė Padengti Elastinga Ruožas Vonia Fotelis Padengti Sofa Raštas Skalbti Baldai Slipcover Aukštos Kokybės Viešbutį Namo

€5.02

-69%

€16.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kėdė offic, baras, kėdės, taburetės, trumpas sofos apima, platus sulankstomoji kėdė, pirmininko mao, kėdė kartus, baldų kambarį nustatyti kinija nemokamas pristatymas, kūdikių elf, casa la, kėdė karieta longue.

Tipas: Sofa-Lova, Pagalvėlė Padengti

Medžiaga: Poliesteris

Dydis: Pagalvėlės ilgis 35-55cm, visas ilgis 65-95cm, aukštis-70-90cm, plotis 55-75cm

Naudojimas: Gyvenamasis Kambarys, Miegamasis, Valgomasis

Spalva ir modelis: Parodyta nuotraukoje

Paketas Apima: 1pc x Sofa Dangtis

Savybės:

Pagamintas iš minkšto poliesterio, patogus sėdėti ant jo, ir visada išlaikyti savo sofa tvarkinga.

Apsaugoti: Šis pagrindinis slipcover bus apsaugo jūsų sofa iš išsiliejimo, dulkių ir dėmių nebūtų iš vis sugriauta.Tai puikus namų augintiniai, arba vaikams, arba tiems, ieško ekonomiškas sprendimas baldai apsauga.

Lengvas ir lengva priežiūra: Lengva nustatyti ir pasiimti, rankomis ir mašina galima skalbti.

Modelį pasirinkti: Daug rūšių dažymo modelį galima pasirinkti, turi būti vieno stiliaus bus papuošti savo kambarį ir nustebinti savo svečius su savo gražus modelis.

Lengva įdiegti ir padalinta, tik imtis keletą minučių, kad būtų nustatyti jį ant savo sofos tiesiog su savo elastingas audinys.

DUK :

Q1 - Ar vaizdas atspindi tikrovę ?

Visos mūsų nuotraukos yra iš fotosesiją ir yra 100% natūralūs.Tačiau dėl šviesos kampas gali būti šiek tiek skiriasi.

Paslaugų informacijos :

Apie laivybos :

Dažniausiai užsakymai yra apdorojami per 1-3 dienas, 5 didžiausias.Jei ji skubiai prašome kreiptis, kai jūs įdėti savo užsakymą arba susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.

Jūs galite sekti savo užsakymą, svetainės adresu, naudojant jūsų sekimo numerį : www.17track.net/en.

Jei galite pateikti užsakymą iš Rusijos, jūsų pasas informacija bus reikalaujama pagal vietos papročius, Rusija.Prašome įsitikinkite, kad jūsų informacija bus niekada būti pasakyta, kad trečioji šalis, ir suteikti informacijos Jntprojektai.lt sauga.

Atkreipkite dėmesį, kad jei jūs, kad iš Brazilijoje, Meksikoje ir Čilėje, pašto sistemos yra paprastai lėtesnis.Jei jūs vis dar negali gauti jį per 2 savaites, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.

Prašome kreiptis į paveikslėlį žemiau, norėdami sužinoti apytikslę pristatymo laiką :

Apie jūsų pirkinį apsauga :

Mes priimame grįžti ir grąžinti pinigus, jei prekė neturėjo jokių problemų.

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas yra pasibaigęs, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mūsų sąskaitą.

Jūs galite atšaukti arba pakeisti savo užsakymo iki pristatymo.

Kai sklypas yra vežamos, mes negalime priimti atšaukimo arba mainų.Jei norite atšaukti užsakymą, prašome pasirinkti priežastis, kodėl nenorite, kad jis nebėra.Jei esate nepatenkinti gavę jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis ir mes jums išspręsti šią problemą.

Grąžinamosios išmokos bus tyrimą per 3-15 dienų Jntprojektai.lt.Jei jūs turite kai kurių problemų su juo, prašome susisiekti su Jntprojektai.lt klientų aptarnavimo !

Apie Atsiliepimą :

Prašome atkreipti dėmesį, jav ir palikite atsiliepimą, kai gaunate jūsų užsakymą.

Jei yra kokių nors problemų su savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar darbo ginčų : Mes visada darome viską, kad išspręsti problemą, į teigiamą pusę.

Kaip jūs galite įsivaizduoti, kad jūsų gerų atsiliepimų yra gyvybiškai svarbi mūsų sėkmės.

Susisiekite su mumis :

Mes teikiame klientų aptarnavimą : Mes atsakyti į jūsų žinutes per 12 valandų.Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu arba prekybininkas, vadybininkas.

Naudoti Paplūdimio Kėdės, Rankos Kėdė, Viešbutis Kėdė, Vestuvių Kėdė, Pokylių Kėdė
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis SPAUSDINTI
Rinkinys Tipas Taip
Medžiaga Spandex / Poliesteris
Stilius Modernus

Panašūs produktai