Vandeniui Atsparus Užtrauktukas Priemonė, Krepšiai Vandeniui Organizatorius Saugojimo Dėklas Ultralight Lauko Sporto Kelionės Žygiai Vandeniui Sausas Krepšys

€0.85

-29%

€1.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kuprinė taktika, krepšys, atsparus vandeniui, darbo neperšlampamas maišelis, itiwit neperšlampamas maišelis, krepšys taktika, kuprinė išorės rėmas, kuprinė atspari vandeniui, 40l kuprinė, burnur neperšlampamas maišelis, kuprinė sportas.

Savybės:

1, Pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio medžiagos su funkcijomis, stiprus, dėvėti, atsparus ir patvarus, turi ilgą laiką naudojant gyvenimą.

2 Jis gali būti naudojamas paketo priemonės, kosmetika, korteles, laidai ir elektronikos priedai, šepečiai ir meno reikmenys, pirmos pagalbos vaistinėlė, paso ir daug daugiau.

3 Užtrauktuko dizainas, kuris leidžia saugoti daiktus ir greitai juos ir lengvai, patogus jūsų kelionę.

4 krepšys gali būti naudojamas mums makiažas maišelį arba tualetinių reikmenų krepšys, laikyti savo daiktus į tvarkingą kelią ir išsaugoti savo erdvę. 6 Neperšlampami maišai yra geras išlaikyti jūsų stuff toli nuo vandens, tinka laikyti nešvariais drabužiais, kai vyksta plaukimo ir kitos vandens sporto šakos.

5 Tinka keletas įdomių sporto šakų, pavyzdžiui, sporto veikloje, joga, kempingas, šokiai, plaukimas, kelionės, ir tt techniniai duomenys:

Medžiaga:Poliesteris

Spalva:Juoda,šviesiai raudona,oranžinė,violetinė,mėlyna,žalia,pilka Temą:Sportas

Sporto Rūšis:Plaukimas,kempingas,kelionės,žygiai,lauko sporto

Lytis:Vyrai,moterys,unisex

Savybės:Nešiojamų,patvarus,lengvas,atsparus vandeniui

Atsparus vandeniui klasė:Gyvenimo vandeniui

Pakuotė: 1x Saugojimo Krepšys

Lietaus No
Prekės Pavadinimas GZYF
Funkcija atsparus vandeniui
Medžiaga Poliesteris
Modelio Numeris Vandeniui Atsparus Saugojimo Krepšys
Lytis Unisex
dydis S
Kuprinės Tipą Išorės Rėmas
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai