2vnt Automobilio LED Licenciją Plokštelės Šviesos Renault Clio Laguna 2 Megane 3 Twingo Meistras Vel Satis Opel Movano Skaičius Lempos

€6.84

-24%

€9.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rėmelis renault kaptur, t10, astra j opel, lempa led, led t10, "logan", "renault", renault twingo 1, reneault clio 2, automobilio vairo stiprintuvas, cigarų fakelas.

2vnt Automobilio LED Licenciją Plokštelės Šviesos Renault Megane 2 Clio Laguna 2 Megane 3 Twingo Meistras Vel Satis Opel Movano Skaičius Lempos

Parametrai:

Šviesos spalva: Balta

Šviesos spalva: 6000-6500K

Įtampa: 12V

Tarnavimo laikas: Daugiau nei 50.000 valandų

Medžiaga: ABS

Jis pasižymi viena pora didelės galios LED licencijos numerio apšvietimo lemputės.

Kiekviena licencija plokštė šviesa yra įrengta 24pcs LED, gaminti itin ryškios šviesos.

Mažas energijos suvartojimas, didelio efektyvumo ir energijos taupymo.

Tiesioginis montavimas, jokių laidų ar pakeitimo, tiesiog plug and play.

Jokios žalos originalus korpusas.

Nėra obc klaidų visiems taikyti modelius, Renault:

Vel Satis 2005.04-2009

Twingo II 2007-2014

Clio IV 2012~

Espace IV 2002~

Laguna III 2007~

Laguna II II Etapas 2005.04-2007

Megane III 2008~

Pastaba: Prašome patvirtinti, kad jūsų automobilio modelio, metų ir originalus licenciją plokštelės šviesos dydį, prieš perkant, ačiū!

Pakuotė:

2 x LED Licencijos numerio apšvietimo Lemputės

Laivybos laikas: ★ Mūsų parduotuvėje paramos lašas laivybos ir didmeninė prekyba.nekils jokių parduotuvė informacijos.Ir gali pasiūlyti sąskaitą faktūrą.jei jums reikalinga sąskaita faktūra, pls susisiekti su mumis. ★ Prašome atkreipti dėmesį, kad logistikos metodą pasirinkti.Įvairių logistikos kanalai atitinka skirtingus pristatymo laiką. ★ Jei pasirinksite ekonomiškas logistikos, pristatymo laikas, yra per 65 dienas.Jo sekimo numerį, negali užklausą tarptautinės logistikos informacija. ★ Jei pasirinksite standartas logistikos, pristatymo laikas yra apie 15~35 dienos pagal atstumą nuo Kinijos.Sekimo numerį, galima patikrinti per logistikos svetainėje logistikos stebėjimo informaciją. ★ Be to, muitai, mokesčiai yra renkami muitinės vartotojai ir yra pirkėjo atsakomybė.Jei muitinė praneša galite atlikti muitinės formalumus, prašome muitinio įforminimo darbo laiką ir mokėti muitus.Garantija: ★ Jei negaunate produktas dėl logistikos prarado paketas, prašome susisiekti su mumis ir mes grąžinsime jums visiškai užtikrinti savo teises. ★ Jei produktas turi kokybės problemų, nereikia ardyti produktas be leidimo, prašome susisiekti su mumis laiku ir atsiųsti mums vaizdo įrašus ir nuotraukas parodyti problema.Mes patikrinti ir suteikti geriausias sprendimas.Atsiliepimai: ★ Jei jūs patenkinti mūsų produktą.pls mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.jūsų paramos, ir pasitenkinimas yra mano motyvacija. ★ Jei jums nėra įsitikinusi, ar turi kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš suteikiant grįžtamąjį ryšį, ar ginčas. ★ Mes patvirtinti problemą ir atsakyti jums artimiausiu metu ir aš duosiu geriausias sprendimas, kol jūs patenkinti. ★ Prašome nesijaudinkite, Tai mūsų pareiga išspręsti problemą, kad mūsų produktas.

Įtampa 12V
Kilmės KN(Kilmės)
Galia 3W
"Renault Modelis Megane
Sąsajos Tipas T10 (W5W/194)
Prekės Svoris 0.07KG
Elemento Tipas Licencijos Numerio Apšvietimo Lemputės
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Renault
Liumenų 2400Lm
Prekės Pavadinimas iSincer
Megane Metų 2002, 2003, 2004, 2005, 2006 m., 2007, 2008, 2009 m.
Modelio Pavadinimas Automobilio LED Licenciją Plokštelės Šviesos Renault

Panašūs produktai