Yagusmart Tuya Zigbee Brazilija Lizdas Smart BR Plug Belaidžio 16A Lizdas Energijos Monitorius Zigbee2MQTT Alexa "Google" pradinis Balso Kontrolė

€13.05

-69%

€42.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: zigbee plug nl, namų smart, zigbee lizdas ce, brazilija marškinėliai, monitoriaus stovas, smart tuya, stabdžiai shimano, lizdas wifi, sonoff smart plug brazilija, stebėti vnt.

Yagusmart Tuya Zigbee Brazilija Lizdas Smart BR Plug Belaidžio 16A Lizdas Energijos Monitorių Palaikymas Alexa "Google" pradinis SmartThings Balso Kontrolė

---【Specifikacija】---

Spalva: Balta

Reitingas Įtampa: 110-250V

Įžeminimas : Standartinis Įžeminimas

Maksimali Srovė: 16A(Maks.)

Didžiausia Bendra Galia 3600W

Kontrolė: Zigbee 3.0

KINTAMOSIOS srovės Dažnis: 50-60Hz

PROGRAMA: Smart Gyvenimas/Tuya

Naudojimas: Gyvenamosios paskirties (Bendrosios paskirties)

Balso Kontrolė:Alexa/ "Google" Pradinis

Svoris: 65g

Specifikacija: American Standard

【Balso Kontrolės】

Naudoti populiarus smart gyvenimo ir Tuya android/ios apps.Pavyzdžiui, Alexa, Echo ir "Google" pradinis, padaryti gyvenimą lengviau.Net jei esate ne namuose, galite naudoti mobiliojo app nuotoliniu būdu valdyti įrenginį iš bet kur ir kontroliuoti šviesos įjungti/išjungti bet kuriuo metu.

【Valdyti iš bet Kur】

Naujas smart lizdas gali dirbti su Smart Gyvenimas/Tuya smart app, kuri padeda jums prijungti jūsų pažangus jungiklis ir lizdas vienos sienos plokštė jūsų namuose.Galite nuotoliniu būdu kontroliuoti bet kurį iš šių jungiklius ar kištukinius lizdus iš bet kur, kur jūs norite.

【Laikmatis ir Planavimas】

Savo ruožtu prijungti prietaisai įjungti ir išjungti per paskirtą laiką.Tvarkaraštis kambarį šviesos įjungti ryte arba planuoti savo vaikams " žibintas išjunkite, leiskite jiems žinoti, tai prieš miegą savo poreikį.Įdiegti ir protingai nustatyti laikmačio vienos sienos plokštelės atskirai.

【Kontrolės su Viena programa】

Smart Gyvenimas/Tuya smart app dirba su daug protingo namo įrenginius, leidžia lengvai kontroliuoti jūsų namuose iš bet kurio "Android" arba " iOS " įrenginio.Ir net mėgautis prietaiso dalis funkciją savo šeimos narius, kontroliuoti visus jungiklius kartu.

【Saugos ir Kokybės Užtikrinimo】

Susisiekite su mumis, norėdami išspręsti problemą, kol pasitenkinimą ir suteikti jums su 100% be rizikos pasitenkinimo garantija.

Specifikacija American Standard
Kontrolės ZigBee 3.0
Prekės Pavadinimas Yagusmart
Svoris 65g
Įžeminimas Standartinis Įžeminimas
Prašymas Gyvenamųjų Namų / Bendrosios Paskirties
Reitingas Įtampa 110-250V
Spalva balta
balso kontrolė Alexa/ "google" pradinis
Didžiausia Bendra Galia 3600W
Maksimali Srovė 16A(Maks.)
App Smart gyvenimas/Tuya
KINTAMOSIOS srovės dažnis 50-60Hz
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga ABS

Panašūs produktai