90pcs/daug 20oz Liesas Stiklinės Dvigubos Sienos Tiesios Vandens Puodelį 13 Spalvų Vyno Masažuoklis Su Sandarinimo Dangteliai Šiaudų Tėvo Diena Dovanos

€592.94

-35%

€912.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: skalūnų, cosplay, gėlių nerūdijančio taurė, nerūdijančio plieno stik, šalis pūsti, nerūdijančio plieno gelato, pramonės nerūdijančio taurė, ap3, ekranas tcl, acer 5920g grafikos kortelės.

90pcs/daug 20oz Liesas Stiklinės Dvigubos Sienos Tiesios Vandens Puodelį 13 Spalvų Vyno Masažuoklis Su Sandarinimo Dangteliai Šiaudų Tėvo Diena Dovanos

PUIKI DOVANA : elegantiškas liesas vyno masažuoklis yra Ideali Kalėdų Dovanos, Gimtadienio, Motinos Diena, Valentino Diena, Slaptas Santa, Mokytojų Diena, draugystė, vestuvės, ar bet kokia kita proga, kai dovanos yra tinkama.

STILINGAS DIZAINAS: 20 Oz talpos liesas izoliuoti masažuoklis, ypač, kad jums mėgautis savo vyno ir kavos.Plonas ir lengvas laikyti.Lengvas ir telpa daugumoje puodelių laikikliai.Elegantiškas dizainas leidžia lengvai galite jį naudoti namuose ar kelyje.

GERA IZOLIACIJA: 20 Oz nerūdijančio plieno slim masažuoklis yra su Double-Sienos vakuuminių technologijų išlaikyti gėrimų karšto daugiau nei 8 valandas ir laikyti šaltai valandas.Naudokite jį norėdami mėgautis šilta gerti net žiemą.Ši unikali masažuoklis yra puikus kompanionas bet kokius gėrimus.

SAUGUS IR PATVARUS: izoliacinius kelionės masažuoklis pagamintas iš aukštos kokybės BPA free maisto kokybės nerūdijančio plieno.Švino nemokamai ir patvarus, nėra rūdžių, arba palikti blogai, metalo skonis burnoje.Leidžia jums mėgautis skanus gėrimas geriau.

NAUDOJAMAS vidaus ir LAUKO: Mūsų liesas masažuoklis tinka bet vidaus arba lauko vietose.Puikiai tinka mėgautis gėrimais namie, paplūdimys, ežeras, prie baseino, biure, ne šalis, per RV turai, salono kelionės, kempingas, žygiai, iškylos ir pan.Mėgaukitės laikas gerti be kitų klausimų.

Kalėdų Dovana Vyno Stiklinės
Kilmės KN(Kilmės)
Vestuvių Dovanos Šalis drinkware
Medžiaga Nerūdijančio Plieno, 304 Nerūdijančio Plieno
20oz Nerūdijančio Plieno Termosas Puodelio
Su Dangteliu, ar Ne Taip
Šampanas Su Sandariklio Dangtis Šiaudų
Talpa 20oz
Modelio Numeris 20oz Liesas Masažuoklis
Didmeninė Alaus bokalas
Pavadinimas liesas masažuoklis
Prekės Pavadinimas ULKNN
Greitas Pristatymas Eco-friendly Vandens Butelis
Spalvos 13 spalvas galima pasirinkti

Panašūs produktai