Vivo TWS 1 ks atitikties 5126 / Vivo TWS Neo QCC3046 Tiesa, Belaidžiu "Bluetooth" ausinės IP54 Triukšmo Panaikinimo laisvų Rankų įranga

€60.83

-36%

€96.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, bem "bluetooth" ausinių, tw, išmanusis telefonas vivo, c tipo ausinės ausinių, earphon, vivo tv, ios ausinių, headphon, vivo tws 19.

2019 VIVO TWS "bluetooth" laisvų rankų įranga belaidė laisvų rankų įranga tiesa belaidė laisvų rankų įranga 14.2 mm dinaminio bloko IP54 su mikrofonu,su "europa 2020" ViVO TWS NEO .

Sustabdytas estetika iš meno

Išorinis sluoksnis yra sudarytas specialus dažymas būdas, forma, nuolydis iš tamsiai mėlynos skaidrios, kuris yra refracted su vidinio paviršiaus gemstone blue sukurti nuostabų sustabdymo poveikį.Integruota kūno, leidžia jums lengvai naudoti, ir jūs galite ne įdėti jį žemyn.Baltos spalvos, versija, toliau, minimalistinis dizainas vivo, ir baltas kūnas turi mėnesiena-pavyzdžiui, tekstūros.

*Tik Mėlyna spalva naudojama versija sustabdytas estetika.

Greitai patirties, iš galingas chip

Tai vivo TWS ausinės sumontuota mikroschema, kuri yra visiškai nauja pavyzdinė belaidžio ryšio mikroschema Qualcomm ks atitikties 5126. Dual-core design pristato šuolis į priekį efektyvumą padidinti, ar jums patinka muzikos, filmų ar žaidimų, jūs esate vienas žingsnis į priekį.

Dual perdavimo technologija, greičiau, daugiau galios veiksmingai ir labiau stabili.

Laimėjimas nauja perdavimo technologija laikosi belaidžio patirtį į naują lygį: kiekvienos ausinės yra stipri, nepriklausoma darbo galimybes, kiekvieno prijungto mobiliojo telefono, atskirai perduoti sinchroninio garso, sumažinti garso vėlavimo, gerinti ryšio stabilumą ir pagerinti baterijos tarnavimo laiką.Nėra reikalo nerimauti, didelis judėjimas fizinio krūvio metu ar sudėtingas lauko aplinka.

Smart Ryšys - Super greitas pora

Dabar galite visiškai atsisakyti nepatogu ryšio pora ir ryšys procesą.Atidaryti langelį, kad būtų pripažinta jūsų telefono ir užbaigti suporavus su vienu spustelėjimu.Po kiekvieno naudojimo, jis yra pasirengęs būti imami iš mokesčių langelį.

*Jis turi būti naudojamas su iQOO Monstras UI, Funtouch OS 9.1 ir aukštojo vivo telefonus, ir mažas vėlavimas režimas yra įjungtas laisvų rankų įrangos parametrus.

Šiek tiek skaidrių norėdami reguliuoti garsą

Ar jūs kalbate ar klausotės muzikos, jūs galite lengvai reguliuoti perbraukę pirštu, ir jūs galite dukart spustelėkite ir kitų touch kontrolę, siekiant nustatyti jūsų mėgstamų funkcijų.

* Įvairių mobiliųjų telefonų turi skirtingus parametrus touch veikimo funkcijos

Įkrovimo lauke yra įrengta su ausinėmis pasiekti iš viso klausymosi laikas iki 24 valandų.Laisvų rankų įranga "word" gali būti žaidžiama iki 4 valandos 3 valandos pokalbio, ir gali būti iki 2 valandų krovimo langelį iki 2 valandų.Pasukite dangtelį, kad peržiūrėti baterijos lygį jūsų telefone.

*Naudojimo laikas skiriasi atsižvelgiant į įvairių mobiliųjų telefonų ir jų naudojimo aplinkos.

Norėdami gauti daugiau realus gyvos muzikos patirtis, ausines yra įrengta 14.2 mm didelio garso vienetas, kuris yra galingas.Japonijos Daikoku gryno vario balso ritė leidžia žemo dažnio garso giliau.Bio-pluošto kompozitinių diafragma yra suderinta su aptX HD " garso iškodavimo toliau atkurti garso informaciją.

Du capacitive jutikliai yra pastatytas į kiekvieno rankų įranga.Jis gali aptikti jūsų nešioti būklės tiksliau, pristabdyti, kai jūs pakylate savo ausines, ir toliau žaisti po to, kai jūs nešioti jį dar kartą.Ar naudojate laisvų rankų įrangą arba dviem kolegomis, metu į ausį, galima sužinoti iš karto ir automatiškai dėl laukimo.

Laisvų rankų įrangą naudoja dvigubo mikrofono ir bendradarbiauja su pažangia " CVC triukšmo mažinimo algoritmu filtruoti išorinio triukšmo ir aiškiai atkurti savo balso.

2020 ViVO TWS NEO

Skaičius Vairuotojai 2
Savybės atsparus vandeniui
Vairuotojas Skersmuo 14.2 mm
Prekės Pavadinimas VIVO
Kilmės KN(Kilmės)
Jautrumas 107dBdB
"Bluetooth" Versija 5.0
Sertifikavimo CE
Garso Valdymas Taip
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Kodekai Apt-X
Funkcija Interneto Baras, Stebėti Ausinių, Vaizdo Žaidimas, Bendra Ausinių, Mobilaus Telefono, HiFi Ausinės, Sportas
Belaidžio Tipas "bluetooth"
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20 - 20000Hz
atsparus vandeniui Taip
Spalva Balta/Pilka
Modelio Numeris vivo tws 1/NEo
Parama Atminties Kortelės No
Įkrovimo Būdas Įkrovimo atveju
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Vocalism Principas Dinamiškas
Paketų Sąrašas Naudotojo Vadovas
Valdymo Mygtukas Taip
Paramos PROGRAMĄ No
Atsparumas 24ΩΩ
Magnetas Tipas Ferito
Su Mikrofonu Taip
Earcups Tipas Pusiau atviras
Stilius Ausis
Komunikacijos Belaidžio
Jungtys C tipo
Yra bevielis Taip
Kištuko Tipas Linijos Tipas

Panašūs produktai