Recharger Žarnos Rinkinys R134A Automobilių Kondicionierius Šaldymo Aptikimo Žarna Su manometru Šaldytuve Įkrovimo Žarna

€10.00

-29%

€14.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 12v kondicionierius, šaltnešis r134a, freono r134a, r134, dujų šaltnešis r134a, automobilių užkardos izoliacija, šaltnešis baterija žarna su indikatorius, oro žarna būklės, šaltnešio kolektorius gabaritai, nustatyti automobilio, oro conditione.

Funkcijos: 1. Platus suderinamumas: šaldymo įkrovimo žarna gali būti priskiriamos transporto priemonės ar buitiniai oro kondicionieriai, su dideliu darbo našumą. 2. Aukštos kokybės: R134A maišytuvas, pagaminti iš aliuminio lydinių, pasižymi dideliu šilumos atsparumo ir saugumo. 3. Į recharger žarna sistemos radiatorius yra įmontuotas apsauginis vožtuvas, kad būtų išvengta atsitiktinio vėdinimo sistemos radiatorius. 4. Žarna priima aukštos kokybės guminės medžiagos, kuri yra patikimas atsparumas spaudimui. 5. Įrengtas skaitiklis, naudojamas patikrinti, ar žemo slėgio pusėje ir tiksliai užpildyti oro kondicionierius.Aprašymas: Šis oro kondicionierius R134A krovimo žarnos yra sumontuotas slėgio daviklis lengvai peržiūrėti jų naudojimo metu.Jis turi tvirtą struktūrą ir turi didžiausią ištvermę.Specifikacijos: Tipas: R134A krovimo žarnos Medžiaga: aliuminio lydinys+gumos Naudojimas: Universalus Dydis: 39*6cm Pakuotė: 1set* R134A įkrovimo žarna Pastabos: 1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą. 2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Specialios Funkcijos Kita
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BQB
Medžiaga Aliuminio lydinys+Gumos
Medžiagos Tipas Aliuminio lydinys+Gumos
Prašymas Universalus
Tipas R134A įkrovimo žarna
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas SSK
Elemento Tipas Oro kondicionavimo Montavimas

Panašūs produktai