Motociklo Piltuvą Oro Filtras Metalinis Spaustukas-dėl Pertvarkymo Įsiurbimo Filtras Apvalus Kūginiai Oro Filtrai Tinklelio Filtras Grybo Galva 42mm 50mm

€3.36

-40%

€5.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: yzf r1 raudonas varžtas.

Savybės:

Aukštos kokybės

Šio automobilio oro filtras yra pagamintas iš ketaus medžiagos , tvirtas , dilimui , korozijai atsparus,aukštai temperatūrai atsparus ir patvarus.

Pagrindinės funkcijos

Oro filtras montuojamas prieš karbiuratorių, ar oro įsiurbimo vamzdžio filtruoti dulkių ir smėlio daleles ore, užtikrinti, kad pakankamai ir švarus oras patenka į cilindrą.

Lengva įdiegti

Jums reikia naudoti tik plokščia galva atsuktuvas nustatyti tinkamą dydį ,ir tada oro filtras gali būti užtikrintas sandariai prie jūsų automobilio vamzdžio.Jis tinka tik modifikuotas karbiuratorius.Jums reikia išmatuoti išorinis skersmuo karbiuratorius lizdas, kad atitiktų kalibro jums reikia.

Puikus pakeitimas

Šio automobilio oro filtro atitinka originalaus standarto ,ir ji gali būti pakeista tiesiogiai originalus filtras viduje oro lauke, labai paprastas.

Plačiai taikyti

Oro įsiurbimo filtras tinka Honda, už Yamaha, už Suzuki ir Kawasaki modifikuotų universalus (įvairaus kalibro dydžiai yra parenkami pagal išorinis skersmuo karbiuratorius lizdo).

Techniniai duomenys:

Elemento tipas:Piltuvas Oro Filtras

Medžiaga:geležis

Spalva: juoda

Kiekis: 1pc

Tipas:50mm/42mm

Prekės dydis:

5*8.3 cm/1.97*3.26 colių(W*L)

4.2*8.3 cm/yra 1,65*3.26 colių(W*L)

Svoris: 100 g/oz 3.53

Pakuotės:

1*Piltuvą Oro Filtras

1**Pakuotės Dėžutė

Modelio Pavadinimas Piltuvas Oro Filtras
Motociklams Padaryti Universalus
Prekės Svoris 100 gkg
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Elemento Plotis 8.3cm
Medžiagos Tipas Geležies
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Ilgio 5cm

Panašūs produktai