Metalo Kavos Malūnėlis Mini Nerūdijančio Plieno Vadovo Rankų Darbo Kavos Pupelių Burr Šlifavimo Malūno Virtuvė Kavos Įrankis Šlifavimo Crocus

€2.77

-39%

€4.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aliuminio lizdas, kavos malūnėlis ranka, loft šviesos kavinė, jiqi molino kavinė, retro kavinė žibintas, keraminės kavos malūnėlis, sviestas malūnas, vėjo malūnas, kavos malimo malūnėlis, kavinė sienos menas.

Ypatumai: Pagamintas iš nerūdijančio plieno, ploni ir patvarus.Mažų ir nešiojamų, jį galite pasiimti visur.Veikia ranka, lengva ir smagu.Lengva šlifuoti savo kavos pupelės namuose.Jis gali būti naudojamas šlifuoti ir kitų maisto produktų, taip pat.Techniniai duomenys: Medžiaga: nerūdijantis plienas, PP, Akrilas Spalva: sidabro Dydis: 4.8*13,5 cm Pakuotė: 1 x Rankinis Kavos Malūnėlis Pastabos: 1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2. Dėl įvairių asmeninių matavimo technika , gali būti 1-3mm paklaida fiziškai.Ačiū!

Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija NEŠIOJAMIEJI
Modelio Numeris kavos malūnėlis

Panašūs produktai