500ML Smart Termosas Vandens Butelis Led Skaitmeninis Temperatūros Ekranas Nerūdijančio Plieno Kavos Terminiai Puodeliai Protingas Izoliacija Puodeliai

€2.71

-24%

€3.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: thermoflask nerūdijančio plieno vandens butelis, nerūdijančio plieno vandens butelis šilumos, termo puodelis, stebuklas nerūdijančio plieno vandens butelių, kavos puodelis, keramikos kolbą, kavos, puodelis šilumos, thermo, laikyti kavos puodelį karšto.

500ML Smart Termosas Vandens Butelis

F eacture: 【LCD EKRANAS】: Didelis ekranas, smart temperatūros ekranas.Lengva suprasti, vidaus skysčio temperatūros liesdami LED ekranas.Tai nėra būtina perduoti į burną, patikrinti temperatūrą ir išvengti nudegimų. 360 laipsnių sukimosi nereikia jaudintis dėl vandens nuotėkio, ir sandarinimo yra geras. 【IŠLAIKYTI TEMPERATŪROS】 : Su dvigubo sluoksnio izoliacija.Šis nerūdijančio plieno vandens butelis dukart izoliacinės sienos, kad optimaliai išlaiko temperatūros karšto ir šalto. 【304 NERŪDIJANČIO PLIENO,】 500 ML butelis pagamintas iš 304 nerūdijančio plieno, su maistinėmis PP.Atsparus smūgiams, atsparus korozijai, saugias ir sveikas.Žinoma, jis pasiekia FDA vartojimo standartą ir yra 100% BPA nemokama. 【NR. ĮKROVIMO BŪTINA】 : built-in baterijos neturi būti mokama.Dangtis atsparus vandeniui (dangtis gali būti plaunami, bet ne mirkyti vandenyje.) Ir buteliuką Laikyti temperatūroje iki 12 valandų. 【PRATĘSTAS PARAIŠKŲ】: smart vandens butelis idealiai tinka paprasta keliauti, puikiai tinka lauko sporto, darbo, paplūdimys, mokyklos, raštinės, iškylų, joga, pėsčiųjų, kempingas, dviračiai, bėgimas ir kt.Paprasta ir praktiška, ji yra geriausia dovana draugams, šeimos, vaikų, sūnų ir dukterų.Techniniai duomenys: Medžiaga: Viduje:304Stainless plieno išorės:201Stainless plieno Dydis:23*6.5 cm Tūris:500 ml Spalva:Juoda Pakuotė: 1*Termosas puodelio Pastabos: 1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Funkcija NEŠIOJAMIEJI, Verslas, Eco-Friendly, Temperatūros Ekranas
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Tomas 500ml
Termosas Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Taikoma Žmonių Moteris
Drinkware Tipas Vakuuminių Kolbų & Thermoses
Formos Tiesiai Taurė
Stiklo Įdėklo Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Gamyba Vakuuminių Kolbų
Metalo Tipas Nerūdijančio Plieno
Spalva juoda
Kilmės KN(Kilmės)
Viduje 304stainless plieno
Prekės Pavadinimas AMW
Butelis Tipas vakuuminio
201Stainless Plieno
Šilumos Izoliacines Charakteristikas 12-24 valandas
Modelio Numeris PF214500
dydis 23*6.5cm

Panašūs produktai