360 Laipsnių Reguliuojamas Vandens Čiaupas Pratęsimo Filtras Dušo Vandens Maišytuvas Barboterio Vonios Maišytuvas " Plėstuvo Antgalis Virtuvės Reikmenys

€2.27

-31%

€3.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vonios kambarys, mini, išplėsti vandentiekio vandens, ištraukiamas vandens čiaupas, maišytuvas purkštuvas, maišytuvas dušo, plastikinių vandens bakstelėkite pratęsimo, vandens maišytuvas, mielas vandens čiaupas pratęsimo, virtuvės bakstelėkite, maišytuvas virtuvės, dušo.

produkto savybės:

1. Medicinos akmens, vandens filtras, galima įdiegti tik apvalus ir ilgas maišytuvai (diametras: 0.6~0.8), o elektros lizdo, negali būti įdiegtas aikštėje ir kitų formų rankinės maišytuvai.Prašome įdiegti ją vėliau, pagal formos anga namų maišytuvas.

2. Mes teikiame tris skirtingus filtrus, žydros, žalios ir rausvos spalvos, kad atitiktų jūsų maišytuvas.Jie taip pat yra gera dekoracijas.Su ištraukiama filtrą galima lengvai nustatyti įvairius kampus, kuris labai tinka skalbti.

3. Unikalus dizainas: antgalis, didelį kontaktinį plotą, pagerinti drėkinimo gebėjimus ir veiklą, tolygų purškimo, lengva valyti daržoves ir stalo reikmenys; Būtinų namų apyvokos produktus.

4. Lengvas montavimas: vienodas filtro angos matmenys, lengva naudoti, nereikia nerimauti purslų.Tinka visų rūšių naujų ir senų maišytuvai.Senosios maišytuvas, jums tik reikia įdėti produktą į maišytuvo lizdo, jį naudoti, be pakeisti maišytuvas.

5. Mes atnaujinti naują instaliavimo medžiagos, pakeičiant tradicinių geležies vyriai su aukštos kokybės plastiko, vyriai, lankstai, kuris bus ne rūdžių ir deformuotis, leidžiant savo filtras būti naudojamas ilgesnį laiką.

Produkto parametrai:

Produkto pavadinimas: Maišytuvas extender

Gaminio medžiaga: plastikas

Gaminio dydis: apie 4.5*4.5*8cm

Produkto svoris: apie 62g

Tinka skersmuo: 16-23 MM apvalus maišytuvas

Produkto spalva: mėlyna; žalia; rožinė

pakavimo sąrašas:

1*maišytuvas filtras

Tipas Vonios Kambario Aksesuarai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
type1 virtuvės maišytuvas antgalis
Type2 Maišytuvo Aeratorius Antgalis Bakstelėkite

Panašūs produktai