10W Lauko Dekoratyvinis Apšvietimas DC 12V RGB LED Spalva Keičiasi Kraštovaizdis Sodo Sienos Kieme Kelio, Vejos Lemputė su Nuotolinio Valdymo

€13.05

-17%

€15.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sodo led, sodo prožektorius 12v 9w, sodo žibintas, sodo lempos led, sodo vietoje, sodo mini prožektorius 12v, apšvietimo, sodo 12v kabinti, sodo lemputė 12v kištukas, sodo lempos saulės, kraštovaizdžio apšvietimas 12v dėmesio.

10W Lauko Dekoratyvinis Apšvietimas DC 12V RGB LED Spalva Keičiasi Kraštovaizdis Sodo Sienos Kieme Kelio, Vejos Lemputė su Nuotolinio Valdymo

Apie šią prekę

Pagamintas iš lieto aliuminio, su išgaubto stiklo objektyvas, reguliuojamas pakreipti aukštyn/žemyn, UV apsauga black dažų apdaila yra labai patvarus naudoti lauko sąlygomis.DC 12V mažai darbo įtampos, saugus naudoti. 85% energijos taupymo ir aplinkos draugiškas.Ilgas tarnavimo laikas, kuris yra daugiau nei 50 000 val.Atsparumas vandeniui IP-65, puikius bet kokiomis oro sąlygomis.

Visiškai sandarus & yra 180 laipsnių kampu aukštyn/žemyn pasukamas laikiklis, įrengtas, su spygliuota stovėti vejos.Apie 3 Metrų laidą paliko išplėsti ir prijungti prie savo DC 12V galia ( Plikas laidų, JOKIŲ kištuko, NE connecter, BE transformatoriaus )

Ši spalva keičiasi LED Kraštovaizdžio Lemputė su nuotolinio valdymo pultelis, įskaitant 16 statinio spalvų ir 4 dinaminis šviesos režimai, statinio spalvos", ryškumą galima reguliuoti.

Įtraukti specialią stiliaus ir padidinti grožis jūsų namuose ir sode su šiuo RGB spalvų kraštovaizdžio LED spot light profesinės aukščiausios kokybės.Daugiausia naudojami lauko, veja, kiemas, parter, išorinės sienos, sodas, tvenkinys, vilų, viešbučių dekoravimas.

Įtampa 12V
Stilius Naujovė
Modelio Numeris FL119
Savybės RGB Nuotolinio Valdymo
Kilmės KN(Kilmės)
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Prekės Pavadinimas Annelt
Apsaugos Lygis IP65
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Naudojimas ATOSTOGŲ
Maitinimo Šaltinis DC
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Yra Pritemdomi No
Pagrindo Tipas Pleišto
Sertifikavimo BMK, CE, CQC, EMS, FCC, GS, LPD, PSE, ROHS, SAS, UL, VDE, Nėra
Garantija 1 Metai

Panašūs produktai