Dviračio Grandinę, Remonto Įrankiai, Lubricator Dviračių Grandinės Oilerio Roller Įtaisą Įrankių Priedai Dviračių Tepimo Dviratį Praktiškai Ge Q6L2

€2.86

-33%

€4.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dviračio grandinės alyva, oilerio, mini virtuvė, motociklo tepalinė, dviračio grandinės tepalas, motociklo grandinės lubricator automatinė, mini bike, oilerio grandinę, dviračių chainstay raštas, sausas tepalas dviratį.

Aprašymas

100% visiškai naujas, aukštos kokybės

specifikacija:

Pavadinimas: Grandinės valymo priemonė

Medžiaga: PVC

Naudojimas: Dviračio/motociklo grandinės

Talpa: 60mL (be grandinės alyva)

ypatybė:

1. Patarimai: lengviausias būdas išlaikyti dviračių tinklų pasaulyje.Tiesiog suderinti grandinės lubricator su dviračio grandinę, ir tada atidaryti dviračių pedalų 2-3 virsta automatiškai ir tolygiai pristatyti tepalas prie grandinės.Visas procesas trunka tik kelias sekundes.

2. Jūsų rankos švarios: unikalus dizainas šio dviračio grandinę, lubricator leidžia išvengti tiesioginio kontakto su tepalo.Nuo šiol galite lengvai valyti dviračių grandinės!

3. Be aliejaus purslų: Naudoti grandinės tepalas aplikatorių, kai aliejus galite įdėti į kišenę, ten bus nr naftos purslų aplink ir nėra alyvos nutekėjimo.Perkelti jį, purtyti jį, nieko nenutiks.

4. Išsaugoti naftos: Naudoti grandinės tepalas aplikatorių sutaupyti iki 90 proc. naftos.Nes tik tokia suma, tepalo jūsų dviračio grandinę, tikrai reikia.Jo speciali diskų konstrukcija užtikrina, kad vidaus degalinėse rato sukasi pagal šiek tiek slėgio, dviračių grandinės ir tiekia naftą į jūsų grandinės patikimai ir tolygiai.Ji saugo įvairių tipų-nuo mažo iki vidutinio klampumo grandinės alyva savo micropores, ir vežėjas skystis.

5. Lengva laikyti: pirštų formos tai oilerio užtikrina tvirtą sukibimą.Jis gali būti naudojamas, kai reikia.

Kokybės pirma, suteikti geriausią aptarnavimą.Klientai yra mūsų draugai.

Stilingas dizainas, 100% brand new ir aukštos kokybės!

Pastaba:

1. Nuotraukų, prašome leisti šiek tiek spalvų skirtumas

2. Dėl vadovo matavimo, dydis gali būti skirtingas

Pakuotė:

1pcs dviračio grandinę, aliejaus butelis

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Kita

Panašūs produktai