6 M/roll Mildewproof Vandeniui lipnios Grožio EdgeCeramic Plytelių Skirtumas Juosta Lipduko Krašto, Sienos, Grindų Liniją, Lipdukai, Juostos

€3.55

-39%

€5.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aukštos temperatūros vinilo, krepo juosta, stiklo mozaikos plytelės, juosta atspari vandeniui, lipnia juosta, Lipnios juostos, 3m, dekoro skalbimo kambarys, plytelių įrankis, lipnia juosta atspari vandeniui.

Keraminių Plytelių Mildewproof Skirtumas Juosta yra pagamintas vien iš natūralių medžiagų, kiekviena juosta yra sukurtas pagal mūsų atlikėją.Jums bus nustebinti grožiu ir elegancija šio produkto.

1. Plytelių Mildewproof Juosta yra pagamintas vien iš natūralių medžiagų-ekologiškas PU poliuretano medžiagos, saugu naudoti,kiekviena juosta yra sukurtas paiešką.

2. Linijos lipdukas gali papuošti miegamasis, vonios kambarys, virtuvė, gyvenamasis kambarys, kabinetas, valgykla, pobūvių, vestuvių, Helovinas, Kalėdos; puiki šalis prekių ir dekoro.Taip pat gali kreiptis į sienų apdaila, grindų apdaila, akiniai, papuošalai, papuošalai grindjuostes linijos ir juosmens.

3. Šių mažų plytelių lipdukai gali pakeisti plikas baltos spalvos grindų ir kitų nuobodžių tipų, suteikti jūsų namuose visiškai naują išvaizdą.Keraminių Plytelių Mildewproof Skirtumas Juosta gali būti naudojama bet kokio plokščio ir lygaus paviršiaus.

4. Mildewproof Kraštų Juosta gali būti įdiegtas daugelyje tinkamai suformuoti padėklai, jei sienos yra švarus, lygus, sausas ir be dulkių, muilo, riebalų, priimtinas gipso, švarus ir sklandžiai plytelės.

5. Lipnios vandeniui juosta klijuoti ir ant bet kokio lygaus švaraus paviršiaus, ant senų plytelių, keramikos, stiklo, metalo, sklandžiai, dažytos sienos, ar lakuotos medienos.Naudojimo scenarijai

Naudojimo būdas

Specifikacija

Spalva: Balta, Sidabro, Šampano, Aukso, Mėlyna, Juoda, Spalvingas sidabro, Rožė.

Dydis: Vienas roll 6M/7.5 mm, Vienas roll 6M/10mm, Vienas roll 6M/15mm, Vienas roll 6M/20mm.Paketas Apima

1 X Keraminių Plytelių Mildewproof Skirtumas Juosta.Pastaba

Nes fotografija ir ekrano apšvietimą skirtumas monitoriaus spalva elementas gali turėti šiek tiek aberacijas.

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas isfriday
Juostos Tipas Elektros Juosta
Sertifikavimo CE
Modelio Numeris Naujas
Tipas Juosta

Panašūs produktai