2021 Ilgomis Rankovėmis Dryžuotas Polo Marškinėliai Vyrams Medvilnės Streetwear Polo Marškinėliai Mens Suknelė Marškinėliai, Poloshirt Camisa Pol Drabužiai

€24.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: poloshirt vyras, havajai vyrų poloshirt, vyras kojinių, arklių polo, ralph, comlion poloshirt vyrai, vaikas polo, harajuku, polo, vyrų aukštos kokybės poloshirt.

M: krūtinė:96cm,pečių:40cm,ilgis:65cm,rankovės:58cm,

L: krūtinė:100 cm,pečių:41cm,ilgis:67 cm,rankovės:59cm,

XL: krūtinė:104cm,peties:42cm,ilgis:69cm,rankovės:60cm,

2XL: krūtinė:108cm,pečių:43cm,ilgis:71cm,rankovės:61cm,

3XL: krūtinė:112cm,peties:44cm,ilgis:73cm,rankovės:62cm,

ATTENTIONSIZE:

1.Azijos dydžių yra nuo 1 iki 2 dydžių, mažesnis nei Europos ir Amerikos žmonių.Prieš užsakymą, prašome perskaityti mūsų dydis informaciją, atidžiai, bet ne tik S arba M ir kt. 2:dydžio stalo visus parametrus, kurie buvo paimti iš išorinės pusės punktas, siekiant nustatyti geriausią dydį ,prašome pasikonsultuoti su pardavėju,Mūsų klientų aptarnavimo mielai davė professiona pasiūlymą .

3:leidžiama 1-3 cm skirtumas dėl rankinis matavimas.Skirtingi kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai.Šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina

4.Paprastai, jūs turėtumėte pasirinkti dydį, kuris yra 3-5cm didesnės nei savo biustas, arba dydis, kuris yra 1-2 cm didesni nei savo pečių plotis, kuri bus labai tinka.Galite įvertinti pagal vertinimo metodą ant žemėlapio norėdami gauti tikslią dydis duomenis.

Funkcija Anti-Pilling
Taikoma Sezonas Pavasarį
Stilius Atsitiktinis
Lytis VYRAI
Kilmės KN(Kilmės)
Taikoma Scena Kasdien
Apdaila Mygtukas
Spalva Stiliaus Kontrastas Spalva
Viršūnės Tipas Polo
Prekės Pavadinimas shujinsy
Modelio Tipas Spausdinti
Medžiaga MEDVILNĖS
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Tipas Slim

Panašūs produktai