Belaidžio WiFi Mažas Mini Kamera Smart Home Security Priežiūros Maža Cam Patalpų Naktinis Matymas, Judesio Aptikimas Pet Kūdikio Stebėjimo

€15.89

-49%

€31.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: apsauga, apsaugos kamera, , 1080p kamera, 70mai xiaomi, kamera surveil, durų tuya smart, kūdikio stebėjimo monitoriai, stebėti vnt, ios stebėjimo kamerą, apsaugos moterims, vaizdo kamera.

Apie šią prekę

Super Mini Kamera: tai WiFi bevielio kameros yra tik šiek tiek didesnis nei monetos, kuris yra lengva paslėpti įvairiose aplinkose.Tai užtruks vaizdo įrašus ir nuotraukas, neatkreipiant dėmesio.kaip puiku, kad toks mažas prietaisas gali išlaikyti savo namų, parduotuvių, biuro, garažas ir sandėlis, pagal stebėsenos!Kai mini kamera aptinka judesius, jis nusiųs jus įspėjimo pranešimą, automatiškai ir į susijusių vaizdo bus įrašyti į SD kortelę.

720P Aukštos Paveikslėlio Pikselių: mini kamera mano video ultra HD 720P.Jame įrengta naujausia 1/2.5" color CMOS jutiklis, kuris padeda atspindėti aukščiausios kokybės vaizdą ekrane, nei kitų mini kameros rinkoje.Suteikti jums su aukštos raiškos vaizdo šventė!Ji veikia tik su 2.4 GHz tinklus, o ne remti 5G tinklas.

Infraraudonųjų SPINDULIŲ Naktinio Matymo & 150° Wide View Angle & Judesio Aptikimo, Įspėjimo: mini kameros savybės 8pcs advanced infraraudonųjų spindulių naktinis LED žibintai, kurie užtikrina didesnį tikslumą vaizdo kokybės dieną, ir naktį, jie nebus švyti pritraukti bet dėmesį fotografuojant tamsoje,Naktinio matymo diapazonas pasiekia 8-10 metrų, 150° platus vaizdas kampas padėti jums pamatyti viską, kas vyksta.

Paprasta Sąranka & Realiu laiku Stebėti: lengva prijungti per AP ryšio būdais.vieną kartą baigti prijungus,galima pasiekti app žiūrėti realaus laiko įrašus, kur esate.

Linijos Registravimas ir Ilgai veikiant Budėjimo režimu Darbo Laikas ir Įrašymo Įkraunant: Šis mini kamera, palaiko iki 64GB SD kortelės ( SD kortelės nepridedami).Su loop įrašymo funkcija, seniausias rinkmenos bus perrašytos automatiškai, jei SD kortelė bus pilna.Įmontuota įkraunama baterija 400mah gali dirbti apie 1-2 valandas po to, kai visiškai įkrautas.Ji taip pat remia darbo, o mokesčių, todėl jums niekada nereikės nerimauti, kad veikia iš baterijų.

Kas įeina į kainą? * Belaidė Mini Kamera ×1 * 100mm kabelis x 1 * Mount Turėtojas×1 * Vartotojo Vadovas X 1 * Kortelių skaitytuvas ×1(dovana) Dažniausiai Klausimas: Yra didmeninė ir lašas laivybos tiek įvertino?Taip,didmeninė klientui,mes jums siūlome, jūs didmeninė kaina ir nemokama express pristatymas (E. g DHL,EMS, "Fedex"...), kuri, pristatymo laikas yra maždaug 4-7 dienų (Išskyrus atvejus, atokiose vietovėse),drop shipping klientui,mes išsiųsti prekes jūsų klientams tiesiogiai ir nereikės įdėti bet mūsų informacijos paketą.Kaip aš galiu sekti mano sklypo?Jūs galite sekti savo sklypo šioje svetainėje jūsų sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga,prašome susisiekti su mumis,mes išplėsti apsaugos ir laiko patikrinti priežasties jums.Taigi, savo pinigus neisiu į mūsų sąskaitą.Ir mes stengiamės sekti savo sklypo iki tol, kol jūs jį gauti.Apie PVM ar užsakymą mokesčius?Mes nesame atsakingi už bet PVM arba vartotojo mokesčius, jei yra tarifus atsirasti jūsų šalyje(skirtingos šalys turi skirtingus tarifų politikos) WarmTips: 1.Kamera be paramos, 5G, tik palaiko 2.4 G WiFi( savo wifi vardas ir slaptažodis turi būti anglų arba arabiškais skaitmenimis,kiti Šriftai ir Simboliai nėra palaikomos). 2.Jei negalite prijungti jį rasite prie nuotraukos arba vaizdo įrašo pardavimo nuorodą ar jaustis laisvai susisiekite su mumis. 4.Įdėti fotoaparatą prie maršrutizatoriaus, kaip ir arčiau kaip jūs galite ir laikykite mygtuką " reset 3-5 antra, kad iš naujo prijunkite fotoaparatą, prieš jį

Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Aukštos Raiškos 720P(HD)
Jutiklis CMOS
Technologijos Centrinis
Stilius Mini Kamera
Energijos Sąnaudos(W) 5W
TF Kortelė Nėra
Matmenys (L x W x D)(mm) 50*27mm
Sertifikavimo CE
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 264
Modelio Numeris GCC-055
Tipas ip kameros
Ryšiai WiFi
IR Atstumas(m) 8-10M
Maitinimo Šaltinis Normalus
Maitinimo Šaltinis(V) 5V
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Palaikomos Operacinės Sistemos No
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.1 lux/F 1.2
Jutiklis Prekės SmartSens
Garso Išvesties 1CH BNC
Spalva juoda
Saugojimas Nėra
Prekės Pavadinimas GCCAC
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų "Android", ios
Signalizacijos Veiksmų telefonas Signalizacija, Vietos Signalizacijos
Žiūrėjimo Kampas 360°
Kilmės KN(Kilmės)
Megapikselių 1MP
Įrengimas Normalus
Specialios Funkcijos Vandal-proof
Sienos Laikiklis Pusės

Panašūs produktai