"Bluetooth" laisvų Rankų įranga, ZHIY Belaidė Ausinė 5.0 Ultralight "Hands Free" Verslo Ausines su Mic Verslo/Darbo/Vairavimo

€26.19

-28%

€36.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: belaidės ausinės biuras, belaidės ausinės su mikrofonu pubg, nfc, "bluetooth" laisvų rankų įranga, pasitikėjimo "bluetooth" laisvų rankų įranga, amor "bluetooth" laisvų rankų įranga, earphon, ntag215, bekontaktis raktas, ar "bluetooth" laisvų rankų įranga.

STILINGAS & UNIKALUS DIZAINAS: 180 laipsnių kampu pasukti mic leidžia nustatyti kampą ir pritaikyti šį rankų į dešinę arba į kairę ausį.Lengvas ir minkštas dizainas.

SMART FUNKCIJA & ILGAI veikianti BATERIJA: Mūsų "Bluetooth" Ausinės palaiko balso pranešimą ir išjungimo funkciją, vienas raktas į valdžią ir įvesti veikti poravimo režimu, nuo 1 iki 2 ryšį.Super ilgas baterijos veikimo laikas, 180 VALANDŲ budėjimo režime, 8 VALANDOS kalbėjimo laikas 6 VAL. muzikos

žaidimo trukmė po visiškai nemokamai.Su 33ft "Bluetooth" darbinį diapazoną.

AIŠKU, ir AUKŠTOS KOKYBĖS GARSO: Triukšmo Mažinimo bumas mikrofonas ir Dinaminis Garsiakalbis transliacijas savo kalboje aiškiai, kai jūs judėti ir atlikti savo užduotis, o kalbėtis telefonu ar kalbėjimo minia, leis jums mėgautis muzikos ir skambučių laisvai.

UNIVERSALUS SUDERINAMA: "Bluetooth" laisvų Rankų įranga 5.0 su mic suteikia tvirtą ryšį aplinką jums ir greitas sujungimas su išmanieji telefonai ir planšetiniai kompiuteriai, suderinamas su dauguma "Bluetooth" prietaisų.

AUKŠČIAUSIOS KOMFORTO: Svarstyklės tik 0.5 oz., patvarus ir pakankamai patogus avėti valandų valandas.Mėgaukitės pratęstas komfortą lengvos konstrukcijos ir galutinis minkštas ausies geliai.

Prekės Pavadinimas ZHIY
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Valdymo Mygtukas Taip
Stilius Ausies Kabliuko
Vocalism Principas Hibridinė technologija
"Bluetooth" Versija 5.0
Komunikacijos Tiesa, Belaidžiai
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo Nėra
Garso Valdymas Taip

Panašūs produktai