Xiaomi Redmi G Žaidimų Nešiojamas 16.1 Inch i7-10750H / i5-10300H Žaidimas Sąsiuvinis GTX1650 Ti 16GB DDR4 512 GB SSD sRGB PC Kompiuteris

€915.63

-37%

€1 476.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kilimėlis, official xiaomi, asus nešiojamas žaidimų, "macbook air, vyrai kompiuteris, žaidimas nešiojamas kompiuteris, notepad, redmi xiaomi, hd ssd, i7 sąsiuvinis.

Kokios priminimas:

1.Klaviatūros, pelės manipuliatorių kalbos sistemos nešiojamas kompiuteris su Windows 10 Home edition", Kinų kalbos paketą iš pradžių.Mes negalime pakeisti kalbą prieš pristatymas.

Jūs galite sekti internetu instrukcijas, kad pakeisti kalba patys.Čia yra nuoroda jūsų informacijos: https://www.youtube.com/watch?v=FROVsKT5Tpw

2.Nešiojamas kompiuteris yra anglų kalbos klaviatūros išdėstymą .Mes negalime graviruoti Kirilica ar keisti klaviatūros išdėstymą.(Bet Klaviatūra lipdukas yra)

3.mes padėsime dovanos viduje nešiojamas lauke,taigi mums reikia atidaryti pradinį langelį.prašome žinoti, kad

4. Šis sąsiuvinis yra įvairių konfigūracijų.Prašome perskaityti gaminio informacijos atsargiai, prieš pateikiant užsakymą, kad būtų išvengta jūsų pirkti klaidų.

Jei nesate tikri dėl informacijos apie produktą, galite pasikonsultuoti su mūsų klientų aptarnavimo išsamiai, prieš pateikiant užsakymą.Mes džiaugiamės galėdami jums padėti.

Dėl pasekmių, jūsų pirkimo klaidų, mes neatsakome už bet kokią grąžinamosios išmokos, dėkojame už jūsų supratimą ir linkime jums laimingų apsipirkti.

Paketų Sąrašo:

Nešiojamas priimančiosios x 1;

Maitinimo adapteris x 1;

Maitinimo kabelis x 1;

es/jk/as adapteris x1

Kitos Kalbos klaviatūros lipdukas(Reikia baigusiems kad pranešimas)

10-osios kartos " Intel Core™ i5/i7 procesorius.Didelio masto žaidimai yra lengva valdyti

Naujos kartos procesorius priima 6-core 12-sriegis dizainas su vieno branduolio turbo dažnis iki 5,0 GHz.Galingas konfigūracija gali užtikrinti sklandų bendrojo lavinimo žaidimai ir didelio masto programinės įrangos.

GeForce®GTX Ti 1650 aukštos kokybės grafika

Naudojant apdovanojimai NVIDIA® GeForce® GPU, naujos kartos Gamybos architektūros, su 4GB GDDR6 nepriklausomų vaizdo atminties, jis turi persilaužimo grafikos našumas ir atneša pagreitinto patirtį su žaidimo.Realus siužeto perteikimo, visiškai atitinka poreikius, vaizdo įrašų redagavimas, grafinis dizainas, kodas, programavimas ir kt., ir gali padėti jums lengvai užbaigti kiekvieną šedevras.

512 GB didelės spartos kietąjį diską +16 GB dual-channel didelę atmintį

Dual M. 2 SSD duomenų saugojimo sąsaja, built-in PCIe solid-state hard drive, gali palaikyti iki 2TB talpos išplėtimas, net daugiau, programinė įranga ir žaidimai gali būti įrengta; dual-channel atminties dizaino, gali būti išplėsta iki 64GB, kad atitiktų jūsų daugiau pramogų poreikius.

Fn+K naudingumo protingas pasirinkimas režimas * Žaisti, mokytis, naršyti Internete, jungiklio, kaip jums patinka

Trys darbo režimus gali būti įjungtas laisvai, nesvarbu, ar tai yra įvairių aukštos energijos žaidimai, garso-vaizdo pramogų, ar mažos galios tylusis režimas, Fn+K naudingumo protingas pasirinkimas režimas gali patenkinti skirtingus poreikius

16.1" didelis spalvų gamą žaidimų, didelis ekranas.Didelis vaizdas yra toks šokiruojantis

Tai didelis ekranas bus visiškai atidaryti savo viziją, ir trijų pusių itin siauro rėmelio dizainas atneša daugiau šokiruojančių jausmą, pakrovimas. 100% sRGB didelis spalvų gamą, iš tikrųjų gali užfiksuoti žaidimas spalva, realu kovoti su patirtimi.

144Hz žaidimų reitingas-ultra aukštos vaizdo atnaujinimo dažnis.Greičio viršijimas sklandžiai, super stabilus filmavimas

Gaivus 144 ekranai per vieną sekundę leidžia jums aiškiai matyti, kas subtilus judėjimo savo varžovą.

Tiksliai užfiksuoti priešų ir užbaigti nužudyti greitai.

DTS surround " 3D garsas

Naudojant DTS:X Ultra garso technologija, profesionaliai sureguliuota garso sistema, ji duoda svaiginančius 3D stereo patirties, ir palaiko aštuonių garso siužeto parametrai, tuo pačiu metu, gali pateikti daugiau šokiruojančių bass ir garsiau aukštų, nesvarbu, ar ji yra valgyti vištieną ar žiūrėti filmus, atneš svaiginančius jausmą buvimą

Naujos kartos "Wi-Fi" 6 technologiją.Interneto greitis dar niekad nebuvo greičiau

Teorinis maksimalus greitis yra apie 2,7 karto didesnė nei Wi-Fi " 5. Jis palaiko 2X2 MIMO dual-antenos WLAN technologija su spartesniu ryšiu greitis ir mažesnis latency.Ji taip pat yra įrengta su gigabit laidinio tinklo sąsaja, todėl jūs galite mėgautis greitą tinklą visoje visą procesą žiūrėti filmus, žaisti žaidimus internete, ir tiesiogines transliacijas.

Full-size gaming klaviatūra.Naktį operacija yra gana sensacingą

Magistrantūros juda, kreipia dėmesį į greitai ir tiksliai, WASD nepriklausomų žymeklį rėmo, kartu su specialaus dizaino tarpo klavišą, atneša jums daugiau tikslios kontrolės patirtį.Be to, trijų lygių foninio apšvietimo koregavimas visada gali apšviesti savo didelės energijos akimirkų, kai karas prasideda naktį.

Nepriklausoma skaičių klaviatūros zonos

Full-size dizainas, 1,5 mm aukštos klavišo paspaudimas, hyperboloid keycap

Prekės Pavadinimas xiaomi
Svoris (Akumuliatoriumi) ≥2,0 Kg
Optinio Disko Tipas Nėra
Kietojo Disko Talpa 512 GB
Funkcija "bluetooth", Fotoaparatas, klaviatūra su foniniu apšvietimu
Pakuotė Taip
Ekrano Santykis 16
Vaizdo Atminties Talpa 4GB
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris redmi g
Skydelio Tipas IPS
Vidutinis Baterijos veikimo laikas(valandomis) Vietos 1080p vaizdo įrašo atkūrimas gali pasiekti 5,5 valandos
Ekrano Dydis 16.1"
Kietojo Disko Tipas ssd
Ekrano Rezoliucija 1920x1080
Korpuso Medžiaga Metalo
Sertifikavimo CE, Nėra
Ekrano Atnaujinimo Dažnis 144hz
Tipas Žaidimų Nešiojamas
Matmenys (Pxhxd) 373.44 mm*264.47 mm*23.1~24.35 mm
Uostas 1xUSB 3.1 Gen2, 1×USB 3.2 Gen2, miniDP, 3.5 mm Combo Audio Jack, 1*USB3.1 Tipas-C, 1*USB2.0, HDMI
Prekės Būklė Naujas
Vaizdo Plokštės Modelis GTX 1650Ti
CPU Markės/Modelio "Intel Core i7-10750H
Storis ≥20mm
Operacinės Sistemos "windows" 10
RAM 16GB

Panašūs produktai